Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim saatim yuksek 3000 ustu arandım olumlu olarak class1 e kadar verdım fakat offer yok yanı suan saatlı saatsız pek bakılmıor gibi bence öncelık kaptan ıhtıyacı gıbı gorunuyor..Enteresan olan tek konu haftaya baslıorsunuz deyıp aranmamak ve kimsenin yeterli bilgi vermemesi
Benim saatim yuksek 3000 ustu arandım olumlu olarak class1 e kadar verdım fakat offer yok yanı suan saatlı saatsız pek bakılmıor gibi bence öncelık kaptan ıhtıyacı gıbı gorunuyor..Enteresan olan tek konu haftaya baslıorsunuz deyıp aranmamak ve kimsenin yeterli bilgi vermemesi
Sabrınız bol olsun ne diyeyim. Açıkcası ben mail alsam bile gidip gitmemek konusunda şüpheliyim. Sizin durumunuza yakın bir kişi daha biliyorum. Ciddiyetten uzak bir yaklaşım söz konusu. Biraz daha fazla maaş için şimdiki düzenimi bozmak ne kadar mantıklı bir karar olur bilemiyorum.
Merhabalar, başvurunuzu ne zaman yaptığınızı ve B737 tipli tecrübesiz adayların işe girme oranıyla ilgili tahmni bir bilginiz var mı öğrenebilir miyim?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.