22 Eki 2023
43
3
0
Merhaba
2 Ocak eğitim grubundayım halen kalcak yer ayarlayamadım, şehir dışından geleceğim önerilerinizi bekliyorum.
Eğitim yeri - SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi adresi Yeşilköy Mah., Havalimanı Cad., Bakırköy İstanbul

• Like
Tepkiler: Dvtbyhn
Merhaba
2 Ocak eğitim grubundayım halen kalcak yer ayarlayamadım, şehir dışından geleceğim önerilerinizi bekliyorum.
Eğitim yeri - SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi adresi Yeşilköy Mah., Havalimanı Cad., Bakırköy İstanbul
Bende 2 Ocak eğitimdeyim, Bursa’dan geliyorum bende hala bulamadım ya

Merhaba
Merhaba işe başlanınca evin önünden pick upla alıncakmı kabin memurları yoksa e5tenmi servis geçecek bunun bilgisini vermişlerdir sizlere

Ben eğitim süresince geçici yer arıyorum bakırköyde 4 kişilik oda buldum 1 ay 10 k dediler,başka bi apart günlük 800 2 kişi olursa 400 tl

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.