AJET Ajet 2 Ocak Eğitim Grubu

• Konbuyu başlatan ibrahimxsahin
  • Başlangıç tarihi
I

ibrahimxsahin

HavaPersonel.Com
Merhaba
2 Ocak eğitim grubundayım halen kalcak yer ayarlayamadım, şehir dışından geleceğim önerilerinizi bekliyorum.
Eğitim yeri - SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi adresi Yeşilköy Mah., Havalimanı Cad., Bakırköy İstanbul

T

Thevil

HavaPersonel.Com
Merhaba
2 Ocak eğitim grubundayım halen kalcak yer ayarlayamadım, şehir dışından geleceğim önerilerinizi bekliyorum.
Eğitim yeri - SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi adresi Yeşilköy Mah., Havalimanı Cad., Bakırköy İstanbul
Bende 2 Ocak eğitimdeyim, Bursa’dan geliyorum bende hala bulamadım ya

A

Angeldiana1

HavaPersonel.Com
Merhaba
Merhaba işe başlanınca evin önünden pick upla alıncakmı kabin memurları yoksa e5tenmi servis geçecek bunun bilgisini vermişlerdir sizlere

M

manjaro

HavaPersonel.Com
Ben de 2 Ocak grubundayım, ev olayı çok problem…

I

ibrahimxsahin

HavaPersonel.Com
Ben eğitim süresince geçici yer arıyorum bakırköyde 4 kişilik oda buldum 1 ay 10 k dediler,başka bi apart günlük 800 2 kişi olursa 400 tl

A

ayten

HavaPersonel.Com
Öğretmenevi, misafirhane tarzı yerler daha uygundur.

D

dilansu35

HavaPersonel.Com
Merhaba
temek eğitim grubu 6 mı sizinki de

I

ibrahimxsahin

HavaPersonel.Com
temek eğitim grubu 6 mı sizinki de
Ne demek olduğunu bilmiyorum dediğinizin

02.01.2024 Salı günü Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu, SHGM eğitim akademisinde (Yeşilköy Yerleşkesi) eğitimlerimiz başlayacaktır.
Mail bu şekilde

R

ropyast

HavaPersonel.Com
Sahibinden'de daha uyguna yerler görünüyor Bakırköy ve civarında 10 k biraz çok gibi isterseniz daha detaylı bakabilirsiniz.

Y

Yigitisk

HavaPersonel.Com
Merhabalar öncelikle tebrikler, acaba hangi tarihlerde kurul mülakatına girmistiniz acaba

G

golgebeytullah

HavaPersonel.Com
Bana da az önce 2 ocak için mail geldi 3 gün kaldı kalacak yeri nasıl ayarlayacağimi bilmiyorum erkeklerden yurt apart vs kalacak yer bulan var mi

G

golgebeytullah

HavaPersonel.Com
Ne yapmayı düşünüyorsun var mı bi planın

G

golgebeytullah

HavaPersonel.Com
Ankaradan geleceğim ben şehir disindan gelenlere en azindan 1 hafta erkenden haber verselerdi keşke

Konuyu okuyanlar;