Arkadaşlar selam bende 8 ocakta başlayacağım bildiğim kadarı ile servis sağlanmıyor eğitimde. Araştırdım biraz bakırköy tarafında faturalar internet dahil 6000-7000 tl bandında yurtlar var hem erkek hem kadın adaylar için. Sahibinden bulabilirsiniz. Önden gidip bulan arkadaşlar yine ilerleyen süreçte yazarsa süper olur bende 7 sinde geleceğim bilgi almış olurum. Herkese hayırlı olsun şimdiden.

Arkadaşlar selam bende 8 ocakta başlayacağım bildiğim kadarı ile servis sağlanmıyor eğitimde. Araştırdım biraz bakırköy tarafında faturalar internet dahil 6000-7000 tl bandında yurtlar var hem erkek hem kadın adaylar için. Sahibinden bulabilirsiniz. Önden gidip bulan arkadaşlar yine ilerleyen süreçte yazarsa süper olur bende 7 sinde geleceğim bilgi almış olurum. Herkese hayırlı olsun şimdiden.
servis sağlanmayacağını söylediler mi size

Erkeklerden yakın yurt tutabilen vs var mı acaba yurt/apartlar eğitim yerine baya uzak duruyor yakın yurt bulamadım ben ya da ulasımı kolay olan bi yurt

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.