7 nisanda ve 8 mayısta açıldı 8 mayıstaki 30 mayısta falan biter bir aksilik gecikme olmazsa 17 gün sürüyodu sanırım eğitimler .
30-31 haftasonu zaten
son haftalarda eğer sağlık evrakları isterlerse bayramdan sonra diğer grup açılır ama bizden daha sağlık evrakları bile istenmedi bilmiyorum aranızda var mı evrak teslimş yapıp bekleyen yhm için ama benden istenmedi . 8 mayıs için de 5 mayısta aradılar yani 2-3 gün sonrası için aranabiliyor bu durumda eğer bayram tatili birleşmezse yani 2-3-4 haziranda tatil olmazsa o tarihlerde belki evrak isteyebilirler diye bir mantık yürüttüm . Ya da olumsuz dönüş yaparlar ki bunu hiç düşünmek istemiyorum
ya daa hiç dönmezler öyle bekler dururuz …

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.