tgs için kasım ayında ilan açılcak deniliyor ama hangi birim için bilmiyorum bilginin doğruluğundan emin değilim farklı bir sayfadan gördüm insan kaynakları şefi söylemiş öyle belirtmişti yazarken
arkadaşım 5 yıldır ramp işçisi ve tgs’nin yılda 3 kere kesin genel alım yaptığını söylüyor. haziran-temmuz içerisinde yhm ve ramp açılacak büyük ihtimalle. çünkü yaz yaklaştıkça işten ayrılan fazla oluyor haliyle turist de çok fazla bu yüzden adama ihtiyaç var. gelecek ilan ile ilgileniyorsanız haziran-temmuzu göz önünde bulundurun ben ocakta başvurmadım bu yüzden gelecek ilanı bekliyorum

arkadaşım 5 yıldır ramp işçisi ve tgs’nin yılda 3 kere kesin genel alım yaptığını söylüyor. haziran-temmuz içerisinde yhm ve ramp açılacak büyük ihtimalle. çünkü yaz yaklaştıkça işten ayrılan fazla oluyor haliyle turist de çok fazla bu yüzden adama ihtiyaç var. gelecek ilan ile ilgileniyorsanız haziran-temmuzu göz önünde bulundurun ben ocakta başvurmadım bu yüzden gelecek ilanı bekliyorum
bu başlık yhm için . Ramp ya da diğer alanları bilmiyorum yhm için de bazen 1 bazen 2 kere ilan açılıyor ama tabi ilk başvurunla ikinci başvurun arasında yanlış hatırlamıyorsam 6 ay falan olması gerekiyo maalesef

Gecen senenin muhabbetlerine baktim da, mayis sonunda egitim sinifi acmislar. Bir de hakikaten mulakatlar devam ediyor ve halen olumsuz mesaj alan da yok. Buna ek olarak, kardesim Ocak'ta ramp icin basvuru yapmisti ve bugun mulakat daveti geldi. Bu hafta sanki ramp bolumune yoneldiler gibime geldi. Forumda da su siralar genelde ramp icin basvuran arkadaslarin muhabbetlerini goruyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.