İçiniz içinizi yiyor değil mi benim gibieğitimde olanlar dün bugün hiç bilgi alabildi mi acaba yhm hakkında var mı bildiğiniz bir şey
İçiniz içinizi yiyor değil mi benim gibieğitimde olanlar dün bugün hiç bilgi alabildi mi acaba yhm hakkında var mı bildiğiniz bir şey
maalesef öyle beklemek çok zor gerçektenİçiniz içinizi yiyor değil mi benim gibiBir haber gelsin istiyoruz da bugün de yok bir gelişme.
ilk başlarda beklediğimizde umutlu bir şekilde bekliyorduk artık sürecin sonlarına geldiğimizin de faekında olunca beklemek zor geliyorİçiniz içinizi yiyor değil mi benim gibiBir haber gelsin istiyoruz da bugün de yok bir gelişme.
arkadaşım 5 yıldır ramp işçisi ve tgs’nin yılda 3 kere kesin genel alım yaptığını söylüyor. haziran-temmuz içerisinde yhm ve ramp açılacak büyük ihtimalle. çünkü yaz yaklaştıkça işten ayrılan fazla oluyor haliyle turist de çok fazla bu yüzden adama ihtiyaç var. gelecek ilan ile ilgileniyorsanız haziran-temmuzu göz önünde bulundurun ben ocakta başvurmadım bu yüzden gelecek ilanı bekliyorumtgs için kasım ayında ilan açılcak deniliyor ama hangi birim için bilmiyorum bilginin doğruluğundan emin değilim farklı bir sayfadan gördüm insan kaynakları şefi söylemiş öyle belirtmişti yazarken
Hala mülakatlar devam ediyor ama buda bana tuhaf geliyorilk başlarda beklediğimizde umutlu bir şekilde bekliyorduk artık sürecin sonlarına geldiğimizin de faekında olunca beklemek zor geliyor
bu başlık yhm için . Ramp ya da diğer alanları bilmiyorum yhm için de bazen 1 bazen 2 kere ilan açılıyor ama tabi ilk başvurunla ikinci başvurun arasında yanlış hatırlamıyorsam 6 ay falan olması gerekiyo maalesefarkadaşım 5 yıldır ramp işçisi ve tgs’nin yılda 3 kere kesin genel alım yaptığını söylüyor. haziran-temmuz içerisinde yhm ve ramp açılacak büyük ihtimalle. çünkü yaz yaklaştıkça işten ayrılan fazla oluyor haliyle turist de çok fazla bu yüzden adama ihtiyaç var. gelecek ilan ile ilgileniyorsanız haziran-temmuzu göz önünde bulundurun ben ocakta başvurmadım bu yüzden gelecek ilanı bekliyorum
Hala mülakatlar devam ediyor ama buda bana tuhaf geliyor
mülakatlar ramp operasyon kısmı için falan mı devam ediyor yoksa yhm için mi devam ediyor önemli olan orasıHic olumsuz mesaj alanda yok ve mulakatlar hala devam ediyor çok garip
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.