kaça kadae durdunuz gittiğiniz günlerde . herkes iga da mı yoksa sabiha için değerlendirilen de var mı içinizde
sabiha için gelenler de var eğitime sadece iga değildik, 3 buçuk civarı çıktık iki günde de ama önümüzdeki günlerde bu kadar erken çıkamayacaksınız dediler

Arkadaşlar merhaba, Yhm ve operasyon beraber aldı bu 2 günlük eğitimi şuanlık sınıflara ayrılmadık. Yhm’deki birkaç arkadaşla konuştuğumda önceki eğitime katılamamış ama olumlu olan arkadaşlardı. Yeni bir sınıf açılacak mı sorusunu kimse bilmiyordur diye tahmin ediyorum. En azından bu konuda bişey söylenmedi

• Like
Tepkiler: gunes
Arkadaşlar merhaba, Yhm ve operasyon beraber aldı bu 2 günlük eğitimi şuanlık sınıflara ayrılmadık. Yhm’deki birkaç arkadaşla konuştuğumda önceki eğitime katılamamış ama olumlu olan arkadaşlardı. Yeni bir sınıf açılacak mı sorusunu kimse bilmiyordur diye tahmin ediyorum. En azından bu konuda bişey söylenmedi
teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için . O kadar sabırsızlıkla bekliyoruz ki biri bir şey yazdın ufacık da olsa bir bilgi versin diye çok iyi geldi böyle söylemiş olmanız. Müsait olduğunuz zamanlarda eğitimlerle ilgili bilgilendirir misiniz bizi duyduğunuz gördüğünüz bir şeyler olursa biz bekleyenleri aydınlatmak adına

teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için . O kadar sabırsızlıkla bekliyoruz ki biri bir şey yazdın ufacık da olsa bir bilgi versin diye çok iyi geldi böyle söylemiş olmanız. Müsait olduğunuz zamanlarda eğitimlerle ilgili bilgilendirir misiniz bizi duyduğunuz gördüğünüz bir şeyler olursa biz bekleyenleri aydınlatmak adına
Tabii ki elimden geldiğince yardımcı olurum ve bişey duyarsam yazarım arkadaşlar.

Zaten Yhm az bu eğitimlerde ağırlık operasyon için çağırılanlar var.
Peki ilerleyen günlerde hocalarınıza bizim için sorar mısınız lütfen bir sonraki yhm eğitim sınıfları açılacakmıymış? Çünkü biz aylardır bekliyoruz gerçekten sizin bizi bilgilendirmenize çok ihtiyacımız var.. En ufak bir gelişme bile olsa bize buraya yazar mısınız rica ediyorum

tgs için kasım ayında ilan açılcak deniliyor ama hangi birim için bilmiyorum bilginin doğruluğundan emin değilim farklı bir sayfadan gördüm insan kaynakları şefi söylemiş öyle belirtmişti yazarken

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.