Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba 8 mayıs için arananlar olmuştu YHM için
eğitime basladınız mı acaba bilgi verebilir misiniz
bir sonraki grupla ilgili bi şey denildi mi
kaç kişiydiniz eğitimde
arkadaşlar evet eğitimimiz başladı herhangi bi şey söylemediler bize bi sonraki grupla ilgili var mı yok mu diye sınıflar kalabalık şuan henüz 20’şerlik gruplara ayrılmadık yoğun geçiyor dersler kimse buraya girmeye fırsat bulamamış olabilir
arkadaşlar evet eğitimimiz başladı herhangi bi şey söylemediler bize bi sonraki grupla ilgili var mı yok mu diye sınıflar kalabalık şuan henüz 20’şerlik gruplara ayrılmadık yoğun geçiyor dersler kimse buraya girmeye fırsat bulamamış olabilir
teşekkürler cevapladığınız için
8 mayısta başladınız dimi yhm sizin dimi . Pazartesi bir grup daha başlayacak sanırım ama yazanların içinde yhm yoktu pazartesi eğer denk gelirseniz o gün başlayanlardan yhm var mı bilgi verir misiniz acaba .
teşekkürler cevapladığınız için
8 mayısta başladınız dimi yhm sizin dimi . Pazartesi bir grup daha başlayacak sanırım ama yazanların içinde yhm yoktu pazartesi eğer denk gelirseniz o gün başlayanlardan yhm var mı bilgi verir misiniz acaba .
evet benim yhm biraz karmaşık ilerliyor yeni başlayanları görür ve anlar mıyım bilemiyorum yhm’nin başlayacağını da sanmıyorum açıkçası zaten perşembe başladık
evet benim yhm biraz karmaşık ilerliyor yeni başlayanları görür ve anlar mıyım bilemiyorum yhm’nin başlayacağını da sanmıyorum açıkçası zaten perşembe başladık
bi kaç bilgilendirme vs yapıldı tabi ki ama direkt derslere ve sınavlara başladık her ders bitiminde o dersin sınavı oluyor zorlamıyorlar sınavları da kolay
bi kaç bilgilendirme vs yapıldı tabi ki ama direkt derslere ve sınavlara başladık her ders bitiminde o dersin sınavı oluyor zorlamıyorlar sınavları da kolay
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.