boeing

Üye
5 Ocak 2024
4
3
0
Merhaba arkadaşlar, 4 Aralık tarihinde mülakata girip olumlu olumsuz herhangi bir dönüş almayan var mı aramızda? 4 Aralık için hiçkimseye olumsuz gelmedi diye biliyorum, doğru mudur?

Merhaba arkadaşlar, 4 Aralık tarihinde mülakata girip olumlu olumsuz herhangi bir dönüş almayan var mı aramızda? 4 Aralık için hiçkimseye olumsuz gelmedi diye biliyorum, doğru mudur?
Merhaba, ben de 5 aralıkta sabah grubundaydım. Henüz olumlu veya olumsuz cevap gelmedi.

Bende 5 aralıkta girmiştim henüz dönüş almadım tarihle bir alakası yok belli bir derecenin üstünde olanlar bizden önce veya sonra da girse olumlu dönüş aldılar tahminimce kalan kontenjana göre toplu bir dönüş yapacaklar

Bende 5 aralıkta girmiştim henüz dönüş almadım tarihle bir alakası yok belli bir derecenin üstünde olanlar bizden önce veya sonra da girse olumlu dönüş aldılar tahminimce kalan kontenjana göre toplu bir dönüş yapacaklar
ben de öyle düşünüyorum 6 Aralıkta girdim henüz bir geri dönüş yok . bu kadar beklemek olumsuz sonuç alacağım gibi hissettiriyor fakat umudumu kaybetmedim hala

Arkadaşlar selamlar. Mülakat saatine biraz gecikince noluyor? İptal mi oluyor otomatik yoksa zaten bekleyeceğimiz için farketmiyor mu? Tam saatinden önce orada olmaya çalıştım ama maalesef lanet istanbul trafiği ve o mülakat yerinin tersliği uzaklığı bana olan…

Sorun olmaz biraz geç çıkarsınız. Gidince anlatırsınız trafik sorununu anlayışla karşılarlar.
Harikasınız! Allah razı olsun bu bilgilendirme için dünyanın taksi parasını verdim değer diye. Ve saatlerdir yoldayım Allah yardımcımız olsun cidden hepimizin.

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.