Sorun olmaz biraz geç çıkarsınız. Gidince anlatırsınız trafik sorununu anlayışla karşılarlar.
Ben zaten geç çıkmaya razıyım istedikleri kadar tutsunlar isterlerse gece yarısına kadar beklerim de bu trafik aklımı günümü aldı istanbul’un bir ucundan diğer ucuna saatlerdir ulaşamadım kaç tane vasıta değiştirdim anlatamam 😅 en son olarakta taksiye attım kendimi ama yapacak bir şey yok tabi

• Like
Tepkiler: admin
ben de öyle düşünüyorum 6 Aralıkta girdim henüz bir geri dönüş yok . bu kadar beklemek olumsuz sonuç alacağım gibi hissettiriyor fakat umudumu kaybetmedim hala
42 gün sonunda mülakatımın olumlu sonuçlandığına dair geri dönüt aldım. Olumsuz şekilde mail gelmediyse hala bir umut var demektir. Süreç biraz yavaş işliyor ancak sabırlı olmakta fayda var, umarım güzel haberler alırsınız.

• Like
Tepkiler: ayten ve Sierra
42 gün sonunda mülakatımın olumlu sonuçlandığına dair geri dönüt aldım. Olumsuz şekilde mail gelmediyse hala bir umut var demektir. Süreç biraz yavaş işliyor ancak sabırlı olmakta fayda var, umarım güzel haberler alırsınız.
Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza inşallah🙏🏼

hangi gun mulakata gitmistiniz? 9 kasimdan beri bekliorum sistimm :((

4 aralıkta girdim dönüş gelmedi bana da. 5 aralıkta galiba dönüşler olmaya başlamıştı ilk. sanırım tarih olarak tam dönüş yapılmaya başlandığı zamanlarda girdiğimiz için mülakata bizim için böyle bir bekleme süreci oluşmuş oldu. tabii bizden sonra girip olumlu dönüş alanlar da var bildiğim kadarıyla. beklemedeyiz bakalım.

Millet umudunuzu kesmeyin asla! hiç belli olmuyor kime ne zaman sıra geleceği burada yazılanlarıda okuyorum arada bide benim de gözlemlediğim mülakata gittiğim gün bile, önce gelen sonra gelen karmakarışık sırayla alıyorlar. Bir tek kendileri biliyorlar bence neye göre bunu belirlediklerini.😄 sırayla gitmedikleri kesin ama

ay cok sevin umitlendim tekrar :D tecrubesiz dimi ? 25 yas ustu musunz acaba ? aktif baska iste calisiyor muyduniz ? ben baska iste calisiorum 25 yas uzereyim ve tecrubesiz acaba bu yizden mi gecikti bnmki :(
Tecrübesiz evet. 25 yaşından küçüğüm ve herhangi bir işte çalışmıyordum başvurduğumda. Belirli bir puanlama sistemine göre geri dönüş yaptıklarını okumuştum. Olumsuz mail gelmediyse hala bir umut var demektir, umarım güzel haberler alırsınız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.