Merhaba, ben de 5 aralıkta sabah grubundaydım. Henüz olumlu veya olumsuz cevap gelmedi.Merhaba arkadaşlar, 4 Aralık tarihinde mülakata girip olumlu olumsuz herhangi bir dönüş almayan var mı aramızda? 4 Aralık için hiçkimseye olumsuz gelmedi diye biliyorum, doğru mudur?
ben de öyle düşünüyorum 6 Aralıkta girdim henüz bir geri dönüş yok . bu kadar beklemek olumsuz sonuç alacağım gibi hissettiriyor fakat umudumu kaybetmedim halaBende 5 aralıkta girmiştim henüz dönüş almadım tarihle bir alakası yok belli bir derecenin üstünde olanlar bizden önce veya sonra da girse olumlu dönüş aldılar tahminimce kalan kontenjana göre toplu bir dönüş yapacaklar
@admin ?Arkadaşlar selamlar. Mülakat saatine biraz gecikince noluyor? İptal mi oluyor otomatik yoksa zaten bekleyeceğimiz için farketmiyor mu? Tam saatinden önce orada olmaya çalıştım ama maalesef lanet istanbul trafiği ve o mülakat yerinin tersliği uzaklığı bana olan…
Sorun olmaz biraz geç çıkarsınız. Gidince anlatırsınız trafik sorununu anlayışla karşılarlar.
Harikasınız! Allah razı olsun bu bilgilendirme için dünyanın taksi parasını verdim değer diye. Ve saatlerdir yoldayım Allah yardımcımız olsun cidden hepimizin.Sorun olmaz biraz geç çıkarsınız. Gidince anlatırsınız trafik sorununu anlayışla karşılarlar.
Ben zaten geç çıkmaya razıyım istedikleri kadar tutsunlar isterlerse gece yarısına kadar beklerim de bu trafik aklımı günümü aldı istanbul’un bir ucundan diğer ucuna saatlerdir ulaşamadım kaç tane vasıta değiştirdim anlatamam en son olarakta taksiye attım kendimi ama yapacak bir şey yok tabiSorun olmaz biraz geç çıkarsınız. Gidince anlatırsınız trafik sorununu anlayışla karşılarlar.
42 gün sonunda mülakatımın olumlu sonuçlandığına dair geri dönüt aldım. Olumsuz şekilde mail gelmediyse hala bir umut var demektir. Süreç biraz yavaş işliyor ancak sabırlı olmakta fayda var, umarım güzel haberler alırsınız.ben de öyle düşünüyorum 6 Aralıkta girdim henüz bir geri dönüş yok . bu kadar beklemek olumsuz sonuç alacağım gibi hissettiriyor fakat umudumu kaybetmedim hala
Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza inşallah42 gün sonunda mülakatımın olumlu sonuçlandığına dair geri dönüt aldım. Olumsuz şekilde mail gelmediyse hala bir umut var demektir. Süreç biraz yavaş işliyor ancak sabırlı olmakta fayda var, umarım güzel haberler alırsınız.
hangi gun mulakata gitmistiniz? 9 kasimdan beri bekliorum sistimm (42 gün sonunda mülakatımın olumlu sonuçlandığına dair geri dönüt aldım. Olumsuz şekilde mail gelmediyse hala bir umut var demektir. Süreç biraz yavaş işliyor ancak sabırlı olmakta fayda var, umarım güzel haberler alırsınız.
2 Kasımhangi gun mulakata gitmistiniz? 9 kasimdan beri bekliorum sistimm (
ay cok sevin umitlendim tekrar tecrubesiz dimi ? 25 yas ustu musunz acaba ? aktif baska iste calisiyor muyduniz ? ben baska iste calisiorum 25 yas uzereyim ve tecrubesiz acaba bu yizden mi gecikti bnmki2 Kasım
hayırlısı olsun.ay cok sevin umitlendim tekrar tecrubesiz dimi ? 25 yas ustu musunz acaba ? aktif baska iste calisiyor muyduniz ? ben baska iste calisiorum 25 yas uzereyim ve tecrubesiz acaba bu yizden mi gecikti bnmki
Tecrübesiz evet. 25 yaşından küçüğüm ve herhangi bir işte çalışmıyordum başvurduğumda. Belirli bir puanlama sistemine göre geri dönüş yaptıklarını okumuştum. Olumsuz mail gelmediyse hala bir umut var demektir, umarım güzel haberler alırsınız.ay cok sevin umitlendim tekrar tecrubesiz dimi ? 25 yas ustu musunz acaba ? aktif baska iste calisiyor muyduniz ? ben baska iste calisiorum 25 yas uzereyim ve tecrubesiz acaba bu yizden mi gecikti bnmki