AJET 4 Aralık Mülakata Girenler

• Konbuyu başlatan boeing
  • Başlangıç tarihi
boeing

boeing

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, 4 Aralık tarihinde mülakata girip olumlu olumsuz herhangi bir dönüş almayan var mı aramızda? 4 Aralık için hiçkimseye olumsuz gelmedi diye biliyorum, doğru mudur?

C

chnby

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, 4 Aralık tarihinde mülakata girip olumlu olumsuz herhangi bir dönüş almayan var mı aramızda? 4 Aralık için hiçkimseye olumsuz gelmedi diye biliyorum, doğru mudur?
Merhaba, ben de 5 aralıkta sabah grubundaydım. Henüz olumlu veya olumsuz cevap gelmedi.

S

serhats

HavaPersonel.Com
Ben de 4 aralıkta girdim hala dönüş yok

C

chnby

HavaPersonel.Com
Umudu kessek mi bilemedim.

M

M.adl

HavaPersonel.Com
Bende 5 aralıkta girmiştim henüz dönüş almadım tarihle bir alakası yok belli bir derecenin üstünde olanlar bizden önce veya sonra da girse olumlu dönüş aldılar tahminimce kalan kontenjana göre toplu bir dönüş yapacaklar

H

HCanATAM

HavaPersonel.Com
Bende 5 aralıkta girmiştim henüz dönüş almadım tarihle bir alakası yok belli bir derecenin üstünde olanlar bizden önce veya sonra da girse olumlu dönüş aldılar tahminimce kalan kontenjana göre toplu bir dönüş yapacaklar
ben de öyle düşünüyorum 6 Aralıkta girdim henüz bir geri dönüş yok . bu kadar beklemek olumsuz sonuç alacağım gibi hissettiriyor fakat umudumu kaybetmedim hala

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selamlar. Mülakat saatine biraz gecikince noluyor? İptal mi oluyor otomatik yoksa zaten bekleyeceğimiz için farketmiyor mu? Tam saatinden önce orada olmaya çalıştım ama maalesef lanet istanbul trafiği ve o mülakat yerinin tersliği uzaklığı bana olan…

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selamlar. Mülakat saatine biraz gecikince noluyor? İptal mi oluyor otomatik yoksa zaten bekleyeceğimiz için farketmiyor mu? Tam saatinden önce orada olmaya çalıştım ama maalesef lanet istanbul trafiği ve o mülakat yerinin tersliği uzaklığı bana olan…
@admin ?

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Sorun olmaz biraz geç çıkarsınız. Gidince anlatırsınız trafik sorununu anlayışla karşılarlar.
Harikasınız! Allah razı olsun bu bilgilendirme için dünyanın taksi parasını verdim değer diye. Ve saatlerdir yoldayım Allah yardımcımız olsun cidden hepimizin.

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Sorun olmaz biraz geç çıkarsınız. Gidince anlatırsınız trafik sorununu anlayışla karşılarlar.
Ben zaten geç çıkmaya razıyım istedikleri kadar tutsunlar isterlerse gece yarısına kadar beklerim de bu trafik aklımı günümü aldı istanbul’un bir ucundan diğer ucuna saatlerdir ulaşamadım kaç tane vasıta değiştirdim anlatamam 😅 en son olarakta taksiye attım kendimi ama yapacak bir şey yok tabi

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
ben de öyle düşünüyorum 6 Aralıkta girdim henüz bir geri dönüş yok . bu kadar beklemek olumsuz sonuç alacağım gibi hissettiriyor fakat umudumu kaybetmedim hala
42 gün sonunda mülakatımın olumlu sonuçlandığına dair geri dönüt aldım. Olumsuz şekilde mail gelmediyse hala bir umut var demektir. Süreç biraz yavaş işliyor ancak sabırlı olmakta fayda var, umarım güzel haberler alırsınız.

S

Sierra

HavaPersonel.Com
42 gün sonunda mülakatımın olumlu sonuçlandığına dair geri dönüt aldım. Olumsuz şekilde mail gelmediyse hala bir umut var demektir. Süreç biraz yavaş işliyor ancak sabırlı olmakta fayda var, umarım güzel haberler alırsınız.
Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza inşallah🙏🏼

D

duygu25

HavaPersonel.Com
hangi gun mulakata gitmistiniz? 9 kasimdan beri bekliorum sistimm :((

S

Soloturca

HavaPersonel.Com
4 aralıkta girdim dönüş gelmedi bana da. 5 aralıkta galiba dönüşler olmaya başlamıştı ilk. sanırım tarih olarak tam dönüş yapılmaya başlandığı zamanlarda girdiğimiz için mülakata bizim için böyle bir bekleme süreci oluşmuş oldu. tabii bizden sonra girip olumlu dönüş alanlar da var bildiğim kadarıyla. beklemedeyiz bakalım.

S

Sierra

HavaPersonel.Com
Millet umudunuzu kesmeyin asla! hiç belli olmuyor kime ne zaman sıra geleceği burada yazılanlarıda okuyorum arada bide benim de gözlemlediğim mülakata gittiğim gün bile, önce gelen sonra gelen karmakarışık sırayla alıyorlar. Bir tek kendileri biliyorlar bence neye göre bunu belirlediklerini.😄 sırayla gitmedikleri kesin ama

D

duygu25

HavaPersonel.Com
ay cok sevin umitlendim tekrar :D tecrubesiz dimi ? 25 yas ustu musunz acaba ? aktif baska iste calisiyor muyduniz ? ben baska iste calisiorum 25 yas uzereyim ve tecrubesiz acaba bu yizden mi gecikti bnmki :(

C

chnby

HavaPersonel.Com
ay cok sevin umitlendim tekrar :D tecrubesiz dimi ? 25 yas ustu musunz acaba ? aktif baska iste calisiyor muyduniz ? ben baska iste calisiorum 25 yas uzereyim ve tecrubesiz acaba bu yizden mi gecikti bnmki :(
hayırlısı olsun.

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Tecrübesiz evet. 25 yaşından küçüğüm ve herhangi bir işte çalışmıyordum başvurduğumda. Belirli bir puanlama sistemine göre geri dönüş yaptıklarını okumuştum. Olumsuz mail gelmediyse hala bir umut var demektir, umarım güzel haberler alırsınız.

Konuyu okuyanlar;