benim de aynı şekilde hatta daha iyi bile diyebilirim,mesajda ''katılım sağladığınız yabancı dil ve genel yetenek testlerinde yeterli sonuçları alamadığınız için...'' fakat en başta genel yetenek ve ing sınavına girdim,ondan sonra da ''online yabancı dil sınavı sonucunuz neticesinde ... tarihinde yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz mesajı almıştım.ilginç
Benimde o şekilde sms. Genel yetenek sınavına online sinavda girmiştim yerinde sınavda olmadım ki.

• Like
Tepkiler: Mrnobody
Ben de bugün itibariyle olumsuz dönüş aldım. Anlamadığım nokta sınavı kötü geçenler bile kurul mülakatına çağrıldı hatta yerinde sınava girmeden direkt kurul mülakatı mesajı alıp evrak hazırlayanlar bile var. kurul mülakatına ulaşmak için gerçekten tek istenilen ingilizce ! Mi?

• Like
Tepkiler: Mrnobody
benim de aynı şekilde hatta daha iyi bile diyebilirim,mesajda ''katılım sağladığınız yabancı dil ve genel yetenek testlerinde yeterli sonuçları alamadığınız için...'' fakat en başta genel yetenek ve ing sınavına girdim,ondan sonra da ''online yabancı dil sınavı sonucunuz neticesinde ... tarihinde yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz mesajı almıştım.ilginç
Bana gelen msj da bu şekildeydi. Bu msjın gelebilmesi için yerinde ingilizce sınavı davetinin gelmemiş olması lazımdı.

Ben de bugün itibariyle olumsuz dönüş aldım. Anlamadığım nokta sınavı kötü geçenler bile kurul mülakatına çağrıldı hatta yerinde sınava girmeden direkt kurul mülakatı mesajı alıp evrak hazırlayanlar bile var. kurul mülakatına ulaşmak için gerçekten tek istenilen ingilizce ! Mi?
Siz ne zaman yerinde sınaava girmiştiniz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.