Sizin nasıl geçmişti yerinde sınavınız benim online sınav gibi geçti olumsuz aldım çok garip
benim de aynı şekilde hatta daha iyi bile diyebilirim,mesajda ''katılım sağladığınız yabancı dil ve genel yetenek testlerinde yeterli sonuçları alamadığınız için...'' fakat en başta genel yetenek ve ing sınavına girdim,ondan sonra da ''online yabancı dil sınavı sonucunuz neticesinde ... tarihinde yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz mesajı almıştım.ilginç

benim de aynı şekilde hatta daha iyi bile diyebilirim,mesajda ''katılım sağladığınız yabancı dil ve genel yetenek testlerinde yeterli sonuçları alamadığınız için...'' fakat en başta genel yetenek ve ing sınavına girdim,ondan sonra da ''online yabancı dil sınavı sonucunuz neticesinde ... tarihinde yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz mesajı almıştım.ilginç
Yerinde sınavdan olumsuz aldınız dimi siz mülakata girmediniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.