TGS 27 Mart Yerinde Sınav Sonrası Dönüş

• Konbuyu başlatan enesozturk
  • Başlangıç tarihi
E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Merhabalar. 27 Mart yolcu hizmetleri için yerinde sınav oldum. Bugün gün tam bir ay oldu ve henüz bir dönüş yapmadılar. Hâlâ bekleyen var mı benim gibi acaba süreçler çok aşırı yavaş ilerliyor.

K

karamaske

HavaPersonel.Com
Merhabalar. 27 Mart yolcu hizmetleri için yerinde sınav oldum. Bugün gün tam bir ay oldu ve henüz bir dönüş yapmadılar. Hâlâ bekleyen var mı benim gibi acaba süreçler çok aşırı yavaş ilerliyor.
28 şubatta yerinde sınava girdim. Bugün tam 2 ay oldu. Sallayan yok. Bir yere kadar yoğunluktan derim ama bu kadarı saygısızlık. Nisan ayında açılan ilanın bile mülakat davetleri başladı. Ben Ocak ilanı için bekliyorum.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
28 şubatta yerinde sınava girdim. Bugün tam 2 ay oldu. Sallayan yok. Bir yere kadar yoğunluktan derim ama bu kadarı saygısızlık. Nisan ayında açılan ilanın bile mülakat davetleri başladı. Ben Ocak ilanı için bekliyorum.
Umudunu kaybetme bence ben 3 şubatta online sınava girdim 25 nisanda yerinde sınav daveti aldım. Nerdeyse 3 ay sonra dönüş oldu hakkımızda hayırlısı

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Yerinde sınava giripte 3-5 gün sonra mülakat daveti alanı gördüm forumda gerçekten çok garip ilerliyor süreçler.

K

karamaske

HavaPersonel.Com
Tekrar merhaba, yerinde ingilizce sınavından düşük puan almam nedeniyle olumsuz olarak değerlendirilmiş. Telefonuma sms gönderildiğinide belirttiler. Fakat bana sms ulaşmadı. Bu arada bu bilgileri de yöneticilerden birine özel mesaj atarak öğrendim.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Tekrar merhaba, yerinde ingilizce sınavından düşük puan almam nedeniyle olumsuz olarak değerlendirilmiş. Telefonuma sms gönderildiğinide belirttiler. Fakat bana sms ulaşmadı. Bu arada bu bilgileri de yöneticilerden birine özel mesaj atarak öğrendim.
Yerinde sınava ne zaman girmiştiniz peki

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bugün olumsuz dönüş aldım başka dönüş alan oldu mu

J

JruS

HavaPersonel.Com
ben de olumsuz dönüş aldım

K

karamaske

HavaPersonel.Com
Bana da olumsuz SMS geldi.

B

bububbuse

HavaPersonel.Com
bana da olumsuz geldi

J

JruS

HavaPersonel.Com
Sizin nasıl geçmişti yerinde sınavınız benim online sınav gibi geçti olumsuz aldım çok garip
benim de aynı şekilde hatta daha iyi bile diyebilirim,mesajda ''katılım sağladığınız yabancı dil ve genel yetenek testlerinde yeterli sonuçları alamadığınız için...'' fakat en başta genel yetenek ve ing sınavına girdim,ondan sonra da ''online yabancı dil sınavı sonucunuz neticesinde ... tarihinde yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz mesajı almıştım.ilginç

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
benim de aynı şekilde hatta daha iyi bile diyebilirim,mesajda ''katılım sağladığınız yabancı dil ve genel yetenek testlerinde yeterli sonuçları alamadığınız için...'' fakat en başta genel yetenek ve ing sınavına girdim,ondan sonra da ''online yabancı dil sınavı sonucunuz neticesinde ... tarihinde yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz mesajı almıştım.ilginç
Yerinde sınavdan olumsuz aldınız dimi siz mülakata girmediniz

Konuyu okuyanlar;