enesozturk

Üye
15 Şub 2024
117
19
35
Merhabalar. 27 Mart yolcu hizmetleri için yerinde sınav oldum. Bugün gün tam bir ay oldu ve henüz bir dönüş yapmadılar. Hâlâ bekleyen var mı benim gibi acaba süreçler çok aşırı yavaş ilerliyor.

Merhabalar. 27 Mart yolcu hizmetleri için yerinde sınav oldum. Bugün gün tam bir ay oldu ve henüz bir dönüş yapmadılar. Hâlâ bekleyen var mı benim gibi acaba süreçler çok aşırı yavaş ilerliyor.
28 şubatta yerinde sınava girdim. Bugün tam 2 ay oldu. Sallayan yok. Bir yere kadar yoğunluktan derim ama bu kadarı saygısızlık. Nisan ayında açılan ilanın bile mülakat davetleri başladı. Ben Ocak ilanı için bekliyorum.

28 şubatta yerinde sınava girdim. Bugün tam 2 ay oldu. Sallayan yok. Bir yere kadar yoğunluktan derim ama bu kadarı saygısızlık. Nisan ayında açılan ilanın bile mülakat davetleri başladı. Ben Ocak ilanı için bekliyorum.
Umudunu kaybetme bence ben 3 şubatta online sınava girdim 25 nisanda yerinde sınav daveti aldım. Nerdeyse 3 ay sonra dönüş oldu hakkımızda hayırlısı

• Like
Tepkiler: Cassian.Andor
Yerinde sınava giripte 3-5 gün sonra mülakat daveti alanı gördüm forumda gerçekten çok garip ilerliyor süreçler.

Tekrar merhaba, yerinde ingilizce sınavından düşük puan almam nedeniyle olumsuz olarak değerlendirilmiş. Telefonuma sms gönderildiğinide belirttiler. Fakat bana sms ulaşmadı. Bu arada bu bilgileri de yöneticilerden birine özel mesaj atarak öğrendim.

Tekrar merhaba, yerinde ingilizce sınavından düşük puan almam nedeniyle olumsuz olarak değerlendirilmiş. Telefonuma sms gönderildiğinide belirttiler. Fakat bana sms ulaşmadı. Bu arada bu bilgileri de yöneticilerden birine özel mesaj atarak öğrendim.
Yerinde sınava ne zaman girmiştiniz peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.