Pozisyon veya İlan Adı
yardımcı lojistik görevlisi
Evet iş teklifi maili geldi mailde toplanması gereken şeyler yazıyor sağlıkla ilgili istedikleri testler vs var birde e devletten istenilen şeyler fotoğraf vs mailde hepsi yaziyor başkan
Sizede lojistik ile ilgili mail geldi değil mi hocam ?

Siz 23-08-2025 tarihinde mi mülakata girdiniz?
Başvurunuz ne zamandı?

Başvuru evrakları çok değildir inşallah _ ? Bende mülakata girdim halen bekliyorum o yüzden soruyoırum böyle hakkınızı helal edin. Aydınlatabilir misniz?

Sizede lojistik ile ilgili mail geldi değil mi hocam ?

Siz 23-08-2025 tarihinde mi mülakata girdiniz?
Başvurunuz ne zamandı?

Başvuru evrakları çok değildir inşallah _ ? Bende mülakata girdim halen bekliyorum o yüzden soruyoırum böyle hakkınızı helal edin. Aydınlatabilir misniz?
Yok başkan estağfurullah 16.08 mülakata girdim ilan açıldığında başvurdum evrak dediğim e devletten ulaşılabilir şeyler fakat biraz sağlık testleri uğraştırıyor saymadım ama toplamda bı 15 dosya kağıdı olmuştur diye düşünüyorum umarım yardımcı olabilmisimdir

Yok başkan estağfurullah 16.08 mülakata girdim ilan açıldığında başvurdum evrak dediğim e devletten ulaşılabilir şeyler fakat biraz sağlık testleri uğraştırıyor saymadım ama toplamda bı 15 dosya kağıdı olmuştur diye düşünüyorum umarım yardımcı olabilmisimdir
Peki hocam sağlık için OSGB merkezleri varya, iş yeri girişleri için tamamen test yapan yerler var ordaki evrağı kabül ediyorlar mı öyle bir madde yazıyor mu ? İlla devlet hastanesi vs diyor mu ?

Peki hocam sağlık için OSGB merkezleri varya, iş yeri girişleri için tamamen test yapan yerler var ordaki evrağı kabül ediyorlar mı öyle bir madde yazıyor mu ? İlla devlet hastanesi vs diyor mu ?
yok şart değil devlet hastanesi olması telefonda devlet hastanesinden yada özelden halledebilirsiniz denilmişti sağlık testleriminde bir kısmı özelde bir kısmı devlet hastanesinde yapıldı

yok şart değil devlet hastanesi olması telefonda devlet hastanesinden yada özelden halledebilirsiniz denilmişti sağlık testleriminde bir kısmı özelde bir kısmı devlet hastanesinde yapıldı
mesela ne tür tesler hocam ? Örneğin göz testi, idrar sonucu, detaylı açlık testi gibi işitme testi sonucu akciğer filmi ? gibi şeyler mi istenilmiş ?

Peki son soru etik değil ama ortalama maaş bandı 33-35 arasında mı ? İş ağır diyorlar çünkü.
Mülakatta söylemediler mi gittiğim mülakatta öncesinde işin ağırlığı çalışma şartları ve maaş ile ilgili bilgi vermişlerdi o zaten maaş bilgisi gelen mailde aynı şekildeydi

Mülakatta dediler ki olumlu olduğu zaman teklif'te ileteceğiz. Maaş bilgisi olumlu değilse veremeyiz dediler.

Bizim mülakat öncesi slayt olarak iş hakkında bilgiler verilmişti çalışma şekli ve orada maaşla ilgilide bilgiler vardı rakam vermesem daha sağlıkli olur başkan ama aşağı yukarı o rakamlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.