Pozisyon veya İlan Adı
yardımcı lojistik görevlisi
Benimde 29 eylül evrak teslim ve başlangıç dediler direkt saat bilgisi verilmedi tekrardan iletişime geçip saat bilgisini sorucam

Ben direkt arayarak iletişime geçtim mail atmadım ama tekrardan arayıp teyit etmekte fayda var diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun şimdiden.
merhaba Ben direkt arayarak iletişime geçtim dediniz ya hangi telefonu açıyorlar ? ben ulaşamadımda halen sonuç bekliyorum.

merhaba Ben direkt arayarak iletişime geçtim dediniz ya hangi telefonu açıyorlar ? ben ulaşamadımda halen sonuç
merhaba Ben direkt arayarak iletişime geçtim dediniz ya hangi telefonu açıyorlar ? ben ulaşamadımda halen sonuç bekliyorum.
Mülakata çağrılan numara ile aynı numara. Mülakata gireli 1 ayınız dolduysa yüksek ihtimalle olumsuz oluyor ya da daha 1 ayınız dolmadıysa 1 ayı doldurmanız lazım hep bekletiyorlar. Süreçleri genellikle yavaş ilerliyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.