Pozisyon veya İlan Adı
yardımcı lojistik görevlisi
Bizim mülakat öncesi slayt olarak iş hakkında bilgiler verilmişti çalışma şekli ve orada maaşla ilgilide bilgiler vardı rakam vermesem daha sağlıkli olur başkan ama aşağı yukarı o rakamlar
slayt mı sizi toplu bir yere mi topladılar sunum yaptılar filan. bizde tek tek çağırdılar odalara konustular sadece.

bizde hiç öyle olmadı o yüzden sorayım dedim hocam. Bilgileriniz için teşekkür ederiz. Bizde bekleemdeyiz halen

Arkadaşlar hastane evrakları için bildiğim yer var ucuz 1800 Haletim hepsini fazla para vermeyin cevizlibağ metrobüs durağının hemen yanı alan akademi var oraya gidin ucuz

• Like
Tepkiler: furkan16
Arkadaşlar hastane evrakları için bildiğim yer var ucuz 1800 Haletim hepsini fazla para vermeyin cevizlibağ metrobüs durağının hemen yanı alan akademi var oraya gidin ucuz
teşekkürler halen mail gelmedi hocam bekliyoruz. sizin lojistikmiydi iş başı ne zaman dediler üst baş teslimatı filan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.