Pozisyon veya İlan Adı
yardımcı lojistik görevlisi
Bnde 16.08 tarihinde girdim daha dönüş almadım dönüş alan arkadaşlar varmı ayrıca olumlu olduğunda mail hemen gelmiyor arıyorlar yalandan yazı paylaşmayın arkadaşlar lütfen

@furkanpilavci hocam salı günü mülakat için arandım fakat mesaj gelmedi sizde nasıl oldu ve nereye gittiniz mesaj gelmese bile arandigim için gidicem fakat nereye gideceğimi bilmiyorum

@furkanpilavci hocam salı günü mülakat için arandım fakat mesaj gelmedi sizde nasıl oldu ve nereye gittiniz mesaj gelmese bile arandigim için gidicem fakat nereye gideceğimi bilmiyorum
Öncelikle hayırlı olsun bende arandım mailde geldi yardımcı lojistik için soruyorsan evrakları getirmeden 3-4 gün önce yine wp yoluyla konum aticaklarmis sormuştum

SİZE olumlu maili mi geldi hocam evrak derken? aydınlatabilirmsiniz?
Evet iş teklifi maili geldi mailde toplanması gereken şeyler yazıyor sağlıkla ilgili istedikleri testler vs var birde e devletten istenilen şeyler fotoğraf vs mailde hepsi yaziyor başkan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.