Arkadaşlar 20 Martta kurul mülakatına girip olumlu olumsuz mesaj aldıysanız yazabilir misiniz? Bana henüz olumlu olumsuz mesaj gelmedide

Arkadaşlar 20 Martta kurul mülakatına girip olumlu olumsuz mesaj aldıysanız yazabilir misiniz? Bana henüz olumlu olumsuz mesaj gelmedide
Bu saatten sonra olumlu olcağını hiç düşünmüyorum bizden sonra girenlere bile gelmiş ben ümidi kestim yine Allah bilir hayırlısını cok istedim ama olmadı rabbimin bi bildiği vardır diyorum bende 19 martta girmiştim

Bu saatten sonra olumlu olcağını hiç düşünmüyorum bizden sonra girenlere bile gelmiş ben ümidi kestim yine Allah bilir hayırlısını cok istedim ama olmadı rabbimin bi bildiği vardır diyorum bende

Bu saatten sonra olumlu olcağını hiç düşünmüyorum bizden sonra girenlere bile gelmiş ben ümidi kestim yine Allah bilir hayırlısını cok istedim ama olmadı rabbimin bi bildiği vardır diyorum bende 19 martta girmiştim
Sabırla bekleyelim inşallah olumlu haberler alırız

• Like
Tepkiler: Mrnobody

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.