TGS 18 19 20 Mart Kurul Mülakatı Istanbul

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
Haber gelmeyen kimler var herkes yorumunu paylaşabilirmi bu başlık altında süreç bize devam edermi benim çok iyi gecmişti neden bize olumszsak dönülmüyor 20 martta girene bile cevap gelmişken 19 marttakiler neden atlanıyor çok moral bozucu can sıkıcı bi durum dünden beri olumsuz oldum dye üzülemekten gece uyuyamadım bide neden 18 19 20 marta girenleri dün araya sıkıştırdılar ne yapmaya calısıyorlar. Bu işe cok ihtiyaçım vardı

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Haber gelmeyen kimler var herkes yorumunu paylaşabilirmi bu başlık altında süreç bize devam edermi benim çok iyi gecmişti neden bize olumszsak dönülmüyor 20 martta girene bile cevap gelmişken 19 marttakiler neden atlanıyor çok moral bozucu can sıkıcı bi durum dünden beri olumsuz oldum dye üzülemekten gece uyuyamadım bide neden 18 19 20 marta girenleri dün araya sıkıştırdılar ne yapmaya calısıyorlar. Bu işe cok ihtiyaçım vardı
Hocam 19 Mart'ta giren bir çok kişiyede olumlu mesaj gitti bende 19'unda girdim bayada kalabalıktı

8 Mart'ta mülakata girip olumlu olumsuz mesaj almayanlarda var hala

Süreç nasıl işliyor bilmiyoruz bence sakin kalıp beklemek lazım

Nisaxx

HavaPersonel.Com
bence moral bozma süreç devam ediyor belki sizi bir sonraki partta çağırabilirler olumsuz düşünmeyim benim mülakatım iyi geçti sordukları sorulara çok basit bir ingilizceyle cevap verdim
Merhaba benimde iyi geçmişti bekleyelim. Size ne sormuşlardı İngilizce

tadiconfire

HavaPersonel.Com
direkt ingilizce başladı nasılsınız vs sonra neden bizim şirket diye soruldu kendini 3 kelime ile anlat dediler daha önce bir yerde çalıştın mı diye sordular sonra türkçe devam ettik yaklaşık 4 dakika sürdü dünde olumlu mesajı geldi

Nisaxx

HavaPersonel.Com
direkt ingilizce başladı nasılsınız vs sonra neden bizim şirket diye soruldu kendini 3 kelime ile anlat dediler daha önce bir yerde çalıştın mı diye sordular sonra türkçe devam ettik yaklaşık 4 dakika sürdü dünde olumlu mesajı geldi
Banada aynı şekilde hayırlı olsun inşallah

nonflying

HavaPersonel.Com
Siz ne mezunusunuz
Bence boşuna evham yapıyorsunuz. Süreç yavaş ilerliyor ben bir buçuk ay sonra mülakat daveti aldım. Olumsuz gelmediği sürece devam ediyor demektir. Hazirana kadar devam edebilirmiş süreç. Cuma günü olumlu alanlar var ama pazartesiden itibaren devam edebilir bence dönüşler. Sivil havacılık mezunlarına öncelik var mı bilmiyorum ama varsa bence iyi yapıyorlar çünkü biz bu gibi işler için 2 yıl 4 yıl okuyoruz. Zaten mülakatlarda havacılık mezunu olanlara bölüm , iş ve sektör hakkında sorular soruluyor avantajımız var. Çağrılma sırası da aynı sınavlardaki gibi iyi puan yapanlardan başlıyorlar. Mülakatta havacılık mezunu olmak şart değil ancak iş hakkında bilgi sahibi olup çok istediğini göstermek ve akıcı konuşmak( İngilizce) önemli.

Hüzünlükek

HavaPersonel.Com
Hocam 19 Mart'ta giren bir çok kişiyede olumlu mesaj gitti bende 19'unda girdim bayada kalabalıktı

8 Mart'ta mülakata girip olumlu olumsuz mesaj almayanlarda var hala

Süreç nasıl işliyor bilmiyoruz bence sakin kalıp beklemek lazım
Hocam alakasız ama siz de istanbuldasınız diye hatırlıyorum. Yarın belgelerin hepsini yine o yeşilköydeki idtm ye getireceğiz de mi ? Sms te bir bakırköy bir yeşilköy yazıyor da ikisi de aynı yer de mi?

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Hocam alakasız ama siz de istanbuldasınız diye hatırlıyorum. Yarın belgelerin hepsini yine o yeşilköydeki idtm ye getireceğiz de mi ? Sms te bir bakırköy bir yeşilköy yazıyor da ikisi de aynı yer de mi?
Aynen aynı yerdeler.

Siz sağlık raporu aldınız mı, aldıysanız eğer randevu falan almaya gerek yok değil mi önceden

egulr

HavaPersonel.Com
18 martta girdim mülakata hala dönüş yok bekliyoruz bakalım

Konuyu okuyanlar;