1 Mar 2024
275
25
0
Haber gelmeyen kimler var herkes yorumunu paylaşabilirmi bu başlık altında süreç bize devam edermi benim çok iyi gecmişti neden bize olumszsak dönülmüyor 20 martta girene bile cevap gelmişken 19 marttakiler neden atlanıyor çok moral bozucu can sıkıcı bi durum dünden beri olumsuz oldum dye üzülemekten gece uyuyamadım bide neden 18 19 20 marta girenleri dün araya sıkıştırdılar ne yapmaya calısıyorlar. Bu işe cok ihtiyaçım vardı

• Like
Tepkiler: yaseko
Haber gelmeyen kimler var herkes yorumunu paylaşabilirmi bu başlık altında süreç bize devam edermi benim çok iyi gecmişti neden bize olumszsak dönülmüyor 20 martta girene bile cevap gelmişken 19 marttakiler neden atlanıyor çok moral bozucu can sıkıcı bi durum dünden beri olumsuz oldum dye üzülemekten gece uyuyamadım bide neden 18 19 20 marta girenleri dün araya sıkıştırdılar ne yapmaya calısıyorlar. Bu işe cok ihtiyaçım vardı
Hocam 19 Mart'ta giren bir çok kişiyede olumlu mesaj gitti bende 19'unda girdim bayada kalabalıktı

8 Mart'ta mülakata girip olumlu olumsuz mesaj almayanlarda var hala

Süreç nasıl işliyor bilmiyoruz bence sakin kalıp beklemek lazım

direkt ingilizce başladı nasılsınız vs sonra neden bizim şirket diye soruldu kendini 3 kelime ile anlat dediler daha önce bir yerde çalıştın mı diye sordular sonra türkçe devam ettik yaklaşık 4 dakika sürdü dünde olumlu mesajı geldi

direkt ingilizce başladı nasılsınız vs sonra neden bizim şirket diye soruldu kendini 3 kelime ile anlat dediler daha önce bir yerde çalıştın mı diye sordular sonra türkçe devam ettik yaklaşık 4 dakika sürdü dünde olumlu mesajı geldi
Banada aynı şekilde hayırlı olsun inşallah

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.