bayramdan sonraya kadar mecbur beklicezsizce cuma günü gelirmi şuan tek umudum cuma günü
bayramdan sonraya kadar mecbur beklicezsizce cuma günü gelirmi şuan tek umudum cuma günü
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cok istiyoruz Allah herkesin gönlüne göre versinbayramdan sonraya kadar mecbur beklicez
7 yıldır havalimanında çalışıyorum. Yolcu hizmetleri memuru olarak. Farklı bir firmada, İstanbul havalimanında.7 yıl başka bir yerde mi çalıştınız bence siz olumsuz mesaj gelmeden kesin kararlar almayın
2 bayan girmişti bana. Gayette güzel geçmişti ki zaten 4 dakika falan sürmüştü. Ama dediğim gibi saldım. Yani olmasa da benim için dünyanın sonu değil. Olumsuz mesaj alır isem o zaman konuşacağımMülakata geçen sene Ertuğrul bey girmişti yine Ertuğrul bey mi girdi soyismini biliyor musunuz ?
Hayır gelmedi. Şu saatten sonra da bir önemi yokSize cevap geldimi cok merak ediyorum
Unifree demi calisliyorsun ?Bende sizler gibi TGS’yi çok istiyordum bundan 2 ay öncesinde ama son günler de biraz havalimanında çevremi izleyince fikrimin değiştiğini kabul ettim. Daha önce havalimanında hiç çalışmayıp ilk defa başlayacak olanlara veya ilk iş deneyimi orada olacaklara birkaç şey söylemek istiyorum. Arkadaşlar TGS’ye girerseniz ki inşallah girersinizOlduğunuz ekipte bir çok tabiri caiz dağ ayıları göreceksiniz. Eskiden tor*il ile girmiş olup yıllar geçmiş hala yolcu karşısında iki kelime İngilizce konuşamayan kabadayılar göreceksiniz. Bir değil üç değil belki 30 kişi.. Süre gelen bir Mesai’ye kalma durumu mevcut. Şefler ile arası iyi olanlar çalışmaz diğerkiler kopek gibi çalışır. Daha anlatmamı ister misiniz? İnsallah bu yeni alımlar ile eskiler temizlenir diye umuyorum. Sonra kendime sorar oldum ben bu kişilerle aynı statü de çalışacaksam olduğum firmada kalmam benim için çok daha mantıklı hem 2 vardiya 2 gün çalışıp 2 tatilim var hemde maaşım aynı! Tek ayrıcalığı 3 ayda bir çift maaş.?! Artık dediklerimden siz karar verin arkadaşlar. Hepinize başarılar dilerim
Not : Bu dediklerim TGS ‘ yi çok farklı bir firma olarak bilen arkadaşlar için geçerlidir.
Bu konuda haklisiniz benim de cok iyi gecti ve 4 dk falan surdu benim de olumsuz olma durumunda neye gore olumsuz olacagi akilda soru isareti olacak2 bayan girmişti bana. Gayette güzel geçmişti ki zaten 4 dakika falan sürmüştü. Ama dediğim gibi saldım. Yani olmasa da benim için dünyanın sonu değil. Olumsuz mesaj alır isem o zaman konuşacağım![]()
Bende 20 martta girdim kurul mülakatına ama hala dönüş almadım bekliyorum sanırım süreçte daha iyi olanları öncelikli çağırıyorlar onlarda bir pürüz problem olması halinde diğerlerine dönüş yapıyorlar en iyiden iyiye gibi bir durum var diye düşünüyorumHaber gelmeyen kimler var herkes yorumunu paylaşabilirmi bu başlık altında süreç bize devam edermi benim çok iyi gecmişti neden bize olumszsak dönülmüyor 20 martta girene bile cevap gelmişken 19 marttakiler neden atlanıyor çok moral bozucu can sıkıcı bi durum dünden beri olumsuz oldum dye üzülemekten gece uyuyamadım bide neden 18 19 20 marta girenleri dün araya sıkıştırdılar ne yapmaya calısıyorlar. Bu işe cok ihtiyaçım vardı
Sizin mülakat nasıl geçmiştiBende 20 martta girdim kurul mülakatına ama hala dönüş almadım bekliyorum sanırım süreçte daha iyi olanları öncelikli çağırıyorlar onlarda bir pürüz problem olması halinde diğerlerine dönüş yapıyorlar en iyiden iyiye gibi bir durum var diye düşünüyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.