Siz ne mezunusunuz
Bence boşuna evham yapıyorsunuz. Süreç yavaş ilerliyor ben bir buçuk ay sonra mülakat daveti aldım. Olumsuz gelmediği sürece devam ediyor demektir. Hazirana kadar devam edebilirmiş süreç. Cuma günü olumlu alanlar var ama pazartesiden itibaren devam edebilir bence dönüşler. Sivil havacılık mezunlarına öncelik var mı bilmiyorum ama varsa bence iyi yapıyorlar çünkü biz bu gibi işler için 2 yıl 4 yıl okuyoruz. Zaten mülakatlarda havacılık mezunu olanlara bölüm , iş ve sektör hakkında sorular soruluyor avantajımız var. Çağrılma sırası da aynı sınavlardaki gibi iyi puan yapanlardan başlıyorlar. Mülakatta havacılık mezunu olmak şart değil ancak iş hakkında bilgi sahibi olup çok istediğini göstermek ve akıcı konuşmak( İngilizce) önemli.

Hocam 19 Mart'ta giren bir çok kişiyede olumlu mesaj gitti bende 19'unda girdim bayada kalabalıktı

8 Mart'ta mülakata girip olumlu olumsuz mesaj almayanlarda var hala

Süreç nasıl işliyor bilmiyoruz bence sakin kalıp beklemek lazım
Hocam alakasız ama siz de istanbuldasınız diye hatırlıyorum. Yarın belgelerin hepsini yine o yeşilköydeki idtm ye getireceğiz de mi ? Sms te bir bakırköy bir yeşilköy yazıyor da ikisi de aynı yer de mi?

Hocam alakasız ama siz de istanbuldasınız diye hatırlıyorum. Yarın belgelerin hepsini yine o yeşilköydeki idtm ye getireceğiz de mi ? Sms te bir bakırköy bir yeşilköy yazıyor da ikisi de aynı yer de mi?
Aynen aynı yerdeler.

Siz sağlık raporu aldınız mı, aldıysanız eğer randevu falan almaya gerek yok değil mi önceden

18 martta girdim mülakata hala dönüş yok bekliyoruz bakalım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.