Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 tane soru vardı diye hatırlıyorum inanın 1 ay geçti üzerinden tam net hatırlamıyorum soruları sizi yanıltmak istemem ama forumdan geçmiş sorulara bakarak çalışmıştım
2 tane soru vardı diye hatırlıyorum inanın 1 ay geçti üzerinden tam net hatırlamıyorum soruları sizi yanıltmak istemem ama forumdan geçmiş sorulara bakarak çalışmıştım
merhaba ben yaklaşık 10-15 gün önce hem kariyer hemde kendi sitelerinden istanbul için başvuru yapmıştım görüntülenmeyi kariyer üzerinden 6 gün önce yaptılar bugünde sınav için sms ve mail geldi
bende yarın sınava gireceğim forumda geçmişe dönük baktığımda yaşadığın şehri tanıt, sevdiğin bir yemeğin tarifini ver tarzında sorular gördüm başka bir soru bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.