İngilizcede ne sorduklarını hatırlıyor musunuz
Arkadaşlarınız sizi hangi 3 kelime ile tanımlar diye sorduklarini hatırlıyorum o zaman çok heyecanlıyım hep ayni şeyleri tekrarlamama rağmen olumlu olmuştu pek iyi bir ingilizcesi olan birini aramiyorlar bence

Anladığım kadarıyla online sınav süreçlerini tamamladınız ve kurul daveti aldınız. Öncelikle tebrikler. Mülakatınızın bir kısmı ingilizce bir kısmı türkçe olacak şekilde gerçekleşecek. Karşılaşabileceğiniz sorular arasında mesleğin tanımı, kendinizden bahsetmeniz gibi artık kalıplaşmış örnekler mevcut. Sakin ve kendinizden emin bir şekilde işi istediğinizi belli edin. Gönlünüzce olsun
Öncelikle çok teşekkür ederim daha henüz hiçbir sınava girmedim, yarın gireceğim ilk sınava. Videolu bir kısım varmış sanırım onu merak ediyorum ne soruyorlar bir de yüz yüze olan da İngilizce ne soruyorlar

Arkadaşlarınız sizi hangi 3 kelime ile tanımlar diye sorduklarini hatırlıyorum o zaman çok heyecanlıyım hep ayni şeyleri tekrarlamama rağmen olumlu olmuştu pek iyi bir ingilizcesi olan birini aramiyorlar bence
Başka neler sordular hatırlıyor musunuz 🥲 ben çok heyecanlıyım da

Arkadaşlar başvurduktan ne kadar süre sonra özgeçmişiniz görüntülendi ve ne kadar süre sonra dönüş yaptılar?

Arkadaşlar başvurduktan ne kadar süre sonra özgeçmişiniz görüntülendi ve ne kadar süre sonra dönüş yaptılar?
Havaş ilanı açtıktan sonra ben hemen başvurdum bugün de dönüş oldu ama benim kariyer netten cv görüntüleme olmadı ben sitesine başvuru yapmıştım daha geçen senelerden belki de ordan çağırmış olabilirler

• Like
Tepkiler: havalihavaci
Öncelikle çok teşekkür ederim daha henüz hiçbir sınava girmedim, yarın gireceğim ilk sınava. Videolu bir kısım varmış sanırım onu merak ediyorum ne soruyorlar bir de yüz yüze olan da İngilizce ne soruyorlar
İlk gireceğiniz sınav test olarak gerçekleşecek,ingilizce seviyenizi ölçen bir sınav olacak. Ardından genel yeterlilik sınavına geçeceksiniz. Size gönderilen linke tıklarsanız zaten bu iki sınav hakkında bilgiye erişebilirsiniz. Sınavları geçmeniz durumunda online mülakata davet alacaksınız. Burada yüz yüze bir konuşma gerçekleşecek, online bağlantı ile. Karşınızda insan kaynaklarından kişiler olacak. Yarısı ingilizce yarısı türkçe olacak şekilde sohbet edeceksiniz. Başarılar.

bende online sınavdan olumlu olduğunu ve mülakatın online olacağına dair sms aldım mülakatta sizce ne sorabilirler veya öncesinde sorulan soruları hatırlayan var mı teşekkür ederim şimdiden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.