Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri İzmir
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şubat 9da mülakat girmiştim şöförlük için İzmir Adnan Menderes havalimanına az önce arandım pazartesi günü havalimanına gelmem söylendi sigortalı bi işte aktif çalışıyordum herhangi bi sıkıntı olmadı

Hayırlı olsun, pazartesi çağırdılar derken eğitime mi çağılırdınız yoksa evrak için mi. Daha önceden sağlık evraklarını falan vermiş miydiniz?
9da gelin arkadaslar sizi alıp sabıka sorgusuna goturucek dediler. Arayan kişi malesef savaştan dolayı geç aradık kusura bakmayın felan dedi. Baskada bişey demedi kısa bi görüşmeydi.

9da gelin arkadaslar sizi alıp sabıka sorgusuna goturucek dediler. Arayan kişi malesef savaştan dolayı geç aradık kusura bakmayın felan dedi. Baskada bişey demedi kısa bi görüşmeydi.
Cevapladığınız için teşekkürler. Hayırlı olsun yeniden. Olur da aranmayanlar ile ilgili bir şey duyarsanız, bizleri bilgilendirirseniz çok mutlu oluruz. Belki gruplar halinde çağırılma falan oluyordur. Bize olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş olmadı çünkü.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.