Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri İzmir
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sevomelo

Üye
16 Ara 2025
63
40
5
Meslek
Kabin
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Selamlar, forumda sürekli istanbul ve antalya için başlıklar açılıyor izmir hakkında bir bilgi yok malesef. Bir haber duyan eden var mı izmir için ya da bekliyor musunuz hala beklemiyorsanız ne yapıyorsunuz bir fikir alışverişi edelim diye açıyorum bu başlığı

• Like
Tepkiler: aviator99
Selamlar, forumda sürekli istanbul ve antalya için başlıklar açılıyor izmir hakkında bir bilgi yok malesef. Bir haber duyan eden var mı izmir için ya da bekliyor musunuz hala beklemiyorsanız ne yapıyorsunuz bir fikir alışverişi edelim diye açıyorum bu başlığı
Valla ben sigortalı bir işe girmiyorum bir yandan bekliyorum bir yandan freelence çalışıyorum ama evet özetle hala bekliyorum

ben aktif başvurular yapıyorum hatta görüşmelere de gidiyorum eğer teklif gelirse reddediyorum yani biraz sıkıntıdan gidiyorum hayatımda iş alanında bir etkileşim heyecan olsun tecrübe olsun diye. sonuç olarak havacılık tutkum ağır basıyor yani beklemedeyim. zaten sezon dediğimiz şey fiziken ekimde biten birşey şubattan beri beklediğim bir süreç için 2-3 ay daha pusuda kalmayı planlıyorum. sgk girişi sorun teşkil etmesi çok büyük bir sıkıntı yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek sonrada sgk yüzünden elenmek beni yorar buna izin veremem

Emin miyiz sorun teşkil ettiğinden peki ya ben de görüşmelere gidiyorum hatta çoğu fırsatı sırf bu nedenden kaynaklı reddettiğim oluyor çok yazık oluyor bu şekilde hepimize ya

özel okulların sözleşme dönemindeyiz. Zaten özel okullara geri dönmeye çok hevesi değilim hatta hiç değilim. Ama tgs’den haber gelmediği için bir yandan da görüşüyorum arayan okullarla. Çünkü tgs de geri dönmezse ben 1,5 yıl falan daha işsizim.
Gerçekten mahvolduk psikolojimiz bozuldu artık.

Havaş eğitime 18 mayısta başlıyormuş şimdi gördüm biri yazmış acaba bize de bu ay içerisinde dönüş olur mu Havaş işe alım yapabilecek kapasitede ise Tgs de öyledir diye düşünüyorum

Arkadaşlar bir arkadaşımız Antalya yhm yi aramış hani biz bu şekilde ne yapıcaz işe de giremiyoruz işsiz kaydık vs demiş, ik da girebilirsiniz sorun yok demiş 🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar bir arkadaşımız Antalya yhm yi aramış hani biz bu şekilde ne yapıcaz işe de giremiyoruz işsiz kaydık vs demiş, ik da girebilirsiniz sorun yok demiş 🤷🏼‍♀️
İk en son en geç 1 ay içinde dönüş yapılacak da demişti ŞUBATTA dmdmdmdm Artık ik da güven vermiyor

• Like
Tepkiler: sevomelo
Sunumda ikya biri bekleme süresindeki maddiyat sıkıntısı durumunu vs belirttiğinde başka işe girebilirsiniz, bizim tarafımızda sonrasında biraz sıkıntı oluyor ama hallederiz tarzı konuşmuştu fakat çağrılma durumu olursa önceliği sigorta girişi olmayanlara verebilirler biraz şansa kaldı artık bu iş ve kim ne konuşursa konuşsun tüm olay üst yönetimde bitiyor bence kalıcı iş fırsatınız varsa daha fazla beklemeyin değerlendirin benim başka fırsatım yok şu an maalesef…

• Like
Tepkiler: Ms23 ve sevomelo
Elimiz kolumuz bağlandı gerçekten kesin olumlu olduğunu ve alınacağımızı bilsek yani bir nebze ama sıfır bilgi ile beklemek işsiz kalmak bu süreçte psikolojik ve maddi anlamda zorluyor, umarım bir an önce bilgilendirme gelir

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.