Kral, sorular nasıldı ingilizce? Evde girdiğimiz seviyeyle aynı mıydı?Ben girdim sınava çıktım gittim
Kral, sorular nasıldı ingilizce? Evde girdiğimiz seviyeyle aynı mıydı?Ben girdim sınava çıktım gittim
ArkadaşlarKral, sorular nasıldı ingilizce? Evde girdiğimiz seviyeyle aynı mıydı?
Forumda farklı başlıktaki bir üyemiz, hem genel yetenek hem de ingilizce için sorulan soruların online sınavla aynı seviyede olduğunu söyledi.Arkadaşlar
bilgi vermek istemiyor bu konu ile ilgili heralde
Bende sordum başkalarıda sordu
Geri dönüş yapmış olduğunuz için teşekkür ederiz Sayın @gunesdogan ModeratörümüzForumda farklı başlıktaki bir üyemiz, hem genel yetenek hem de ingilizce için sorulan soruların online sınavla aynı seviyede olduğunu söyledi.
havapersonel.com
aynı yani bence ingilizce ve ikinci yabancı dil bi tık daha kelime odaklıydı sadeceKral, sorular nasıldı ingilizce? Evde girdiğimiz seviyeyle aynı mıydı?
her soruya nasıl cevap vereyim arkadaşlar tüm vaktimi burda geçirmiyorum ki sizde insaf yani, moderatör değilim bişey değilim koşamam ki her soruyaArkadaşlar
bilgi vermek istemiyor bu konu ile ilgili heralde
Bende sordum başkalarıda sordu
Yok bende zaten bunu belirtmek istedim ama şimdi okudum tekrardanher soruya nasıl cevap vereyim arkadaşlar tüm vaktimi burda geçirmiyorum ki sizde insaf yani, moderatör değilim bişey değilim koşamam ki her soruya
Arkadaşlar sınavdan çıktım. 32 soru ingilizce B1 var 40 dakika veriyorlar. 8 dinleme sorusu. Genel yetenek için süre bir tık yetmiyo 2 boş bıraktım ben. Genel yetenek kolay yapılır o. İngilizce de 2 paragraf sorusu vardı. Geri kalan ingilizce soruları ise mantığa dayalıydı. Allah hepimize güzelini nasip eylesin herkese başarılar diliyorum.Yok bende zaten bunu belirtmek istedim ama şimdi okudum tekrardan
farklıda anlaşılabilir bu cümleler
Cevap yazmak zorunda değil demek istedim aslında
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.