Arkadaşlar sınavdan çıktım. 32 soru ingilizce B1 var 40 dakika veriyorlar. 8 dinleme sorusu. Genel yetenek için süre bir tık yetmiyo 2 boş bıraktım ben. Genel yetenek kolay yapılır o. İngilizce de 2 paragraf sorusu vardı. Geri kalan ingilizce soruları ise mantığa dayalıydı. Allah hepimize güzelini nasip eylesin herkese başarılar diliyorum.
Merhaba deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Genel yetenek sınavı konularından da biraz bahsedebilir misiniz ?

Genel yetenek sınavında aynı kolaylıkta sordu ve 3 4 soru aynıydı. Yasak olduğu için soruları maalesef söyleyemiyorum :(
anladım aslında sadece konuları merak etmiştim matematik türkçe vs soruyorlar diyenler oldu onu anlamaya çalışıyorum bir de ben online sınava girmedim bana direkt yerinde mülakat sms i geldi

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Siz ramp için başvurduysaniz o yüzdendir, rampta sınav yok direkt mülakat
Şöyle yerinde ingilizce ve genel yetenek sınavına çağırıldım, yarın gireceğim. Ayrıca sms "online sınav sonucunuz neticesinde" diye geldi. Şöyle düşündüm En son yapılan THY mülakatına girmiştim birinci sınavı geçtim ama ikincisinde olumsuz dönüş aldım maalesef bir de TGS yhm de staj yaptım sms i bunlardan dolayı bu şekilde attıklarını düşünüyorum ama emin değilim.

• Like
Tepkiler: OnurCT

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.