Pozisyon veya İlan Adı
Yetiştirmek Üzere Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Teknisyeni (Meslek Liselerine Özel)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
internetten gönderilen testleri yaptım yüz yüze yapılan mülakat hakkında bilgisi olan var mı?
benim arkadastan edindigim bilgilere göre işte şirketi ne kadar taniyorsun vs diye soruyorlar ayriyeten bi tane metin veriyorlarmis sana onu Türkçeye ceviriyorsun sesli bi şekilde

THY nin Kendi yaptığında yok ama 3.parti site tarafindan yapilanda var ama ikisinde de mümkün olduğunca hızlı ve dürüst cevap vermeni istiyorlar
Merhaba mülakatınız bugündü sanırım bilgilendirme yapabilir misiniz

Merhaba mülakatınız bugündü sanırım bilgilendirme yapabilir misiniz
Evet benim girdiğim alanda 2 kişi vardi biri teknik sorular sordu diğeri de kişisel genel olarak iyidi teknik soru soran bey bana mezun olduğum bölümle alakalı bi kac soru sorda sonra havacilik hakkinda benim anlattıklarıma göre sordu yani sabit sorular üstünden gitmiyorlar kişisel sorular soran bayan da genel sorular sordu bize biraz kendinden bahset basta sonra mezun olduktan bu zamana kadar neler yaptın bunları sordu kendini nasil görüyorsun arkadaşlarına sorsak seni iyi kötü olarak nasil anlatirlar gibi sorular sordu bide İngilizce cümle telaffuz ettirip cevirttiler biraz zordu cümleler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.