Pozisyon veya İlan Adı
Yetiştirmek Üzere Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Teknisyeni (Meslek Liselerine Özel)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

denizozd

Üye
15 May 2026
6
0
0
Meslek
Teknik
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 ay önce “Yetiştirmek Üzere Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Teknisyeni (Meslek Liselerine Özel)” sınavına girdim. Dün ise sınavı başarıyla geçtiğimi ve mülakata davet edildiğimi belirten bir mail aldım.

Fakat mülakat süreci hakkında pek bilgim yok. Daha önce bu sürece katılmış olan kişiler varsa, mülakatın nasıl geçtiğini ve neler sorulduğunu anlatabilir mi?

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 ay önce “Yetiştirmek Üzere Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Teknisyeni (Meslek Liselerine Özel)” sınavına girdim. Dün ise sınavı başarıyla geçtiğimi ve mülakata davet edildiğimi belirten bir mail aldım.

Fakat mülakat süreci hakkında pek bilgim yok. Daha önce bu sürece katılmış olan kişiler varsa, mülakatın nasıl geçtiğini ve neler sorulduğunu anlatabilir mi?
Perşembe mi

Bana da sınavımın olumlu geçtiği ve mülakata davet edildiğime dair mail aldım ve bi tane testle cevaplamam isteniyor güçlü ve güçsüz yönlerimle ilgili
Bir değil iki bu arada. Ben cevapladım; THY’nin kendi yaptığı test fena değildi, kişiliğin hakkındaydı. Bir de 3. parti bir site tarafından yapılan vardı. Onun ilk aşaması biraz zorladı, mantık soruları mevcuttu. Ondan sonra 3 test daha var, sonuncusu videolu. Onlar da aşırı zor değildi. Yaptığım araştırmalara göre mülakatta bu cevaplarımızı analiz edip zayıf yönlerimizle ilgili sorular sorabiliyorlarmış.

Biz 15 kişi sınava başvurduk. Yaklaşık 4000 kişi sınava girmiş. 15 kişiden tek beni çağırdılar. Siz başka çağrılan tanıyor musunuz ? acaba mülakata kaç kişi çağrılıyor?

Bakalım umarım gireriz
Bir değil iki bu arada. Ben cevapladım; THY’nin kendi yaptığı test fena değildi, kişiliğin hakkındaydı. Bir de 3. parti bir site tarafından yapılan vardı. Onun ilk aşaması biraz zorladı, mantık soruları mevcuttu. Ondan sonra 3 test daha var, sonuncusu videolu. Onlar da aşırı zor değildi. Yaptığım araştırmalara göre mülakatta bu cevaplarımızı analiz edip zayıf yönlerimizle ilgili sorular sorabiliyorlarmış.
Ben de bu öğlen cevaplıycam belirli bir süre var mı sorulara hızlı mı bakmalıyım rahat mı olayım yoksa

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.