Benim mülakatım 29 Ocaktaydi üstüne birde Fransızca mülakat yaptılar geçen hafta sonuç bekliyorum işte, gözün aydın bu arada başarılar diliyorum!
Hepimize başarılar. Hadi bakalım hayırlısıyla geçeriz umarım. Ben en son 8 ay önce mülakatta elenmiştim. Bu sefer bakalım nasıl olucak.

• Like
Tepkiler: OnurCT
Başarılar reis bende beklemedeyim bakalım hayırlısı
Bu zamana kadar olumsuz gelmediyse umudumuz var. Bu zamana kadar olumsuz olsaydı geri dönüş olurdu. Başka formlarda da yazdım ben bilgileri, yavaş işliyor sistem şuan. Dua edip bekleyelim. Gruplandırma yapıldı dediğim edindiğim bilgilere göre. Umarım kazanırsın dostum

• Like
Tepkiler: anoni3637
Bu zamana kadar olumsuz gelmediyse umudumuz var. Bu zamana kadar olumsuz olsaydı geri dönüş olurdu. Başka formlarda da yazdım ben bilgileri, yavaş işliyor sistem şuan. Dua edip bekleyelim. Gruplandırma yapıldı dediğim edindiğim bilgilere göre. Umarım kazanırsın dostum
Mülakatınız ne zamana verildi acaba?

Yüzyüze mülakata girmiş birisi var ise sorumu cevaplayabilirse çok sevinirim. İngilizce kısımlarda takılırsak ya da biraz düşünüp cevap verirsek bir sıkıntı yaratır mı?

Bunu 2 başka forum başlığında da açıkladım brom. Tgs de tanıdıklarım var içerden kesin net bilgi. Yhm den gelen bilgi değil başka bir şekilde gelen bir bilgi. Daha başka bir şey açıklamam doğru olmaz.
hocam peki bu 40.000 kişi sadece istanbul için mi yoksa tüm şehirler dahil mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.