Kesi
Kerim Bey. Siz de yeni mülakat için dönüş almışsınız bu nedenle danışmak istedim. Ben 25 Ocak Cumartesi İstanbul'da YHM için yerinde sınava girdim. Açıkçası genel kültürüm çok iyiydi, yanlışım olmadığını düşünüyorum, eminim. İngilizce sınavı için de emin olmamakla birlikte bence ortaüstü iyi geçmişti diyebilirim. Sınavımın başarısız olduğunu düşünmüyordum. Olumlu bir dönüş bekliyordum. Fakat hala olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı. Siz içeriden bilgi edindiğinizi söylemişsiniz. Kesinlikle olumsuz olarak da dönüş yapılacak mı? Hala bir umut bekliyorum. Olumlu bir dönüş olma ihtimali var mı? Yerinde sınav günü görevliler 1 ay içinde dönüşler sağlanacak dedi. Ama yalnızca olumlulara mı dönüş sağlandı, olumsuzlar bu şekilde muallakta mı bekliyor? Sordurabileceğimiz, sonucumuzu öğrenebileceğimiz bir platform da yok maalesef..
Kesinlikle dönüşler olucak arkadaşlar. Puanlara gçre gruplandırma yapmış olabilirler. Ki bence puanlara göre ayırdılar. Beklemekte büyük fayda var.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.