Arkadaşlar Antalya'da yerinde sınava girecek olan varmı varsa konumdaki yere giden otobüs veya tramvay var mı geçiyor mu bilen lütfen cevaplasın pleasee

• Like
Tepkiler: uçakteknisyeni
Otogarda indikten sonra hemen otogarın yakınında tramvay var. Yanlış hatırlamıyorsam antalyakart dışında temassız banka kartlar da barikat (o geçiş şeyinin adı neydi hatırlayamadım) geçişi için yeterli oluyordu. Tramvaya ulaştıktan sonra üzerinde Havalimanı veya EXPO yazılı tramvaylardan birine binin. Yonca kavşağına kadar seyahat edin. Yonca kavşağında inip navigasyonla en fazla 10 dakikalık bir yürüyüşle yerinde sınavın olacağı yerdesiniz.
Peki tramway veya otobüs kartım yok yani kredi kartı veya nakit kabul ederlermi

Otogarda indikten sonra hemen otogarın yakınında tramvay var. Yanlış hatırlamıyorsam antalyakart dışında temassız banka kartlar da barikat (o geçiş şeyinin adı neydi hatırlayamadım) geçişi için yeterli oluyordu. Tramvaya ulaştıktan sonra üzerinde Havalimanı veya EXPO yazılı tramvaylardan birine binin. Yonca kavşağı durağına kadar seyahat edin. Yonca kavşağında inip navigasyonla en fazla 10 dakikalık bir yürüyüşle yerinde sınavın olacağı yerdesiniz.
Çok teşekkürler

• Like
Tepkiler: gunes
Peki tramway veya otobüs kartım yok yani kredi kartı veya nakit kabul ederlermi
Önceki mesajımda dediğim gibi temassız banka kartı veya kredi kartı ile geçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Muhtemelen o konuda sorun yaşamazsınız. Olmazsa bile tramvay durağının girişinde AntalyaKart gişesi var. Otomat 40-60 TL karşılığında size saniyeler içinde AntalyaKart veriyor. Tramvay için nakit olmaz onu da ekleyeyim.

• Like
Tepkiler: seliss
Önceki mesajımda dediğim gibi temassız banka kartı veya kredi kartı ile geçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Muhtemelen o konuda sorun yaşamazsınız. Olmazsa bile tramvay durağının girişinde AntalyaKart gişesi var. Otomat 40-60 TL karşılığında size saniyeler içinde AntalyaKart veriyor. Tramvay için nakit olmaz onu da ekleyeyim.
Çok teşekkür ederim sen sınava antalyada mı girdin yoksa daha benim gibi girecek misin

Rica ederim, ne demek. Şimdiden başarılar dilerim. Ben 31'inde Antalya için yerinde sınava girdim. Bu hafta içi de kurul mülakatına gideceğim.
Ne güzel atlatmışşın hayırlısı olsun bakalım İnşallah bende geçerim ya geçersem belki kurul mülakatımız aynı güne denk gelebilir umarım olumlu olur da geçerim

• Like
Tepkiler: gunes
Arkadaşlar Antalya'da yerinde sınava girecek olan varmı varsa konumdaki yere giden otobüs veya tramvay var mı geçiyor mu bilen lütfen cevaplasın pleasee
adminin dediği gibi. Otogardan inip HAVALİMANI veya EXPO yazan tramvaya binceksin. Yaklaşık 1 saat sürüyor. Tramvaylarda nakit geçmiyor. Onun yerine temassız kredi kartı basabilirsin. O da yoksa turnikenin yanında kart cihazı var. Oraya para yatırırsan hem tramvay kartı veriyor hem de içerisine belli bir miktar yüklüyor. O kartla da tramvaya binebilirsin. Daha sonra YONCA KAVŞAK durağında inip üst geçitten çıkıp sola döneceksin. üst geçitten inince de 5-6 dakika yürüme mesafesinde.
Antalyada yaşıyorum lokasyonu biliyorum bu şekilde yapabilirsin.

• Like
Tepkiler: seliss

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.