Şehir dışından başvurdum ve havacılık okudum ben ve arkadaşım aynı durumdayız ve ikimizde davet aldık az önce.Şu an Şehir dışı ve bölüm odaklı çağırdıklarını düşünüyorum.Davet uzak bir tarihte bu arada şubat sonu gibi.İstanbul ve çevresi için daha yakın tarihe davet alacağınızı düşünüyorum.Kısaca sabırlı olun ve buradaki olumsuz çıkarımları dert etmeyin çoğu kişi heyecanlı ve yanlış algıya sebep oluyor zira.
Ben bölüm odaklı çağırdıklarini çok düşünmüyorum amaç ingilizce seviyesi ve tecrübe üzerine dayalı bence kaç kişiye sordum mülakat daveti alan havacılık mezunu olmayan da çok var

• Like
Tepkiler: lolname
Korku kötüyü kötüde korkuyu çağrıştırır.
Siz iyiyi iyide başarıyı çağrıştıracak şekilde hayal ediniz
Böylece iyiler daha fazla iyi ye veya iyi şeyleri farketmenizi sağlar
Algıda seçicilik
Artık seçemiyorum ne iyi ne kötü :)
Birazda istemekten vazgeçtim sanırım.
Konfor alanım bozulmasın diye düşünüyorum artık.
Maaş açısından tahminimce şu ankine yakın bi şeyim olacak.
Ama kafa yorgunluğum daha çok olacak ve vardiya sistemi :(
Karasızım. :///

İyi ve kötüler seçilebilir şeylerdir.
Hayatınızda iyi olduğunu düşündüğünüz şeylerin listesini yaparsanız karar vermeniz kolaylaşacaktır. Denemek bedava.
İstemekten vazgeçmek sadece bu konuyla sınırlı ise hemen çözülebilir bir problem.
Uzun vadede çok avantajları var maddi anlamda
Ancak eksi dediğiniz yanlar ise malumunuz
Bende benim için uzun vadede tgs nin yararlı olacağını düşünüyorum. 2 yıl veya 3 yıldan sonrası için belki thy ye geçme imkanı vs.
Ancak ilk 9 ay biraz sıkıntı olabilir benim için. Yine de tercih etmeyi planlıyorum.
Kıyas olması açısından paylaştım

Merhaba herkese; bende sonunda bugün 21.02 için mülakat daveti aldım. Daha önce mülakata katılanlar biraz bilgi verebilir mi rica etsem? ne giydiniz mesela? ya da nasıl giyinmem gerekir bu kısım çok önemli mi? destteğinizi rica edeceğim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.