Pozisyon veya İlan Adı
Yer Operasyon Eğitmen Adayı H.k
yarın gidicem sunuma nasipse, aklıma takıldı bir anda böyle bir talep olur mu diye, mantıken düşündüm de ilk etapta şirket içi eğitim verirler vs onun da talebi olmaz zaten. ama içeriği bilmeyince mantıken düşünsek de kafada bir kurt oluyor 😕 yanıtlarınız için teşekkür ederim, bu arada siz gittiniz mi sunuma veya davet geldi mi?
Merhabalar,
Sunumunuz nasıl geçti acaba umarım iyi geçmiştir :):).
İş teklifi için ne kadar sürede döncekleri hakkında bir şey dediler mi acaba ?

Ben sunum sonrasında onu sormayı unuttum maalesef :(

Merhabalar,
Sunumunuz nasıl geçti acaba umarım iyi geçmiştir :):).
İş teklifi için ne kadar sürede döncekleri hakkında bir şey dediler mi acaba ?

Ben sunum sonrasında onu sormayı unuttum maalesef :(
bana bir ay beklememi söylediler, ik tarafında bu işler süreç aldığı için anlayışınızı bekliyoruz denildi. bakalım hayırlısı olsun 🙂

• Like
Tepkiler: AviatorT
Merhaba,yakında sonuçları açıklayacağız maili aldıktan sonra bir dönüş aldınız mı,aldıysanız ne kadar sürede aldınız?
Bana da başka bir birim için sürecimde dün bu mail geldi de,ne kadar daha beklemem gerektiğini tahmin etmeye çalışıyorum?

Merhaba,yakında sonuçları açıklayacağız maili aldıktan sonra bir dönüş aldınız mı,aldıysanız ne kadar sürede aldınız?
Bana da başka bir birim için sürecimde dün bu mail geldi de,ne kadar daha beklemem gerektiğini tahmin etmeye çalışıyorum?
14 kasımda gelmişt birde dün yani 1 aralık tarihinde tekrardan mail geldi çok yakında açıklayacağız diye yani dönüş olmadı daha

• Like
Tepkiler: kontrol1
Sizin hangi süreçti acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.