Pozisyon veya İlan Adı
Yer Operasyon Eğitmen Adayı H.k
bana maalesef hala olumlu yada olumsuz mail gelmedi. yolcu hizmetleri için başvurmuştum

herkese selamlar. aklıma takılan bi konuyu sormak istedim belki bilenleriniz vardır. bu pozisyonda işe başlarken eğitim ücreti geri ödemesi gibi evrak imzalatılıyor mu? veya x yıl boyunca işten ayrılmamak kaydıyla gibi bağlayıcı evraklar imzalatılıyor mu biliyor musunuz? @gunes

herkese selamlar. aklıma takılan bi konuyu sormak istedim belki bilenleriniz vardır. bu pozisyonda işe başlarken eğitim ücreti geri ödemesi gibi evrak imzalatılıyor mu? veya x yıl boyunca işten ayrılmamak kaydıyla gibi bağlayıcı evraklar imzalatılıyor mu biliyor musunuz? @gunes
Öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası, genelde kokpitte oluyor. Bu arada sunumunuz iyi geçti mi ?

• Like
Tepkiler: gunes
Hiç sanmıyorum.

Öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası, genelde kokpitte oluyor. Bu arada sunumunuz iyi geçti mi ?
yarın gidicem sunuma nasipse, aklıma takıldı bir anda böyle bir talep olur mu diye, mantıken düşündüm de ilk etapta şirket içi eğitim verirler vs onun da talebi olmaz zaten. ama içeriği bilmeyince mantıken düşünsek de kafada bir kurt oluyor 😕 yanıtlarınız için teşekkür ederim, bu arada siz gittiniz mi sunuma veya davet geldi mi?

yarın gidicem sunuma nasipse, aklıma takıldı bir anda böyle bir talep olur mu diye, mantıken düşündüm de ilk etapta şirket içi eğitim verirler vs onun da talebi olmaz zaten. ama içeriği bilmeyince mantıken düşünsek de kafada bir kurt oluyor 😕 yanıtlarınız için teşekkür ederim, bu arada siz gittiniz mi sunuma veya davet geldi mi?
Evet sunuma gittim bundan sonrasında dönüş için bekleyeceğiz, hayırlısı artık :)

• Like
Tepkiler: Üye silindi 19182
Evet sunuma gittim bundan sonrasında dönüş için bekleyeceğiz, hayırlısı artık :)
Merhaba sunum minimum 30dk olma zorunluluğu var mı? Sunum davet mailinde böyle yazıyor fakat içerik sadeliğinden yanayım, bir sorun teşkil eder mi ya da sizinki ne kadar sürdü?

Bir de esnek çalışma saatleri hakkında bilgisi olan varmı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.