Merhaba, 26.08.2024 tarihinde turkish kargo yonetim binasinda TSS yardimci lojistik görevlisi icin yapilan mulakatlara geri dönüş yapıldı mı?

Merhaba, 26.08.2024 tarihinde turkish kargo yonetim binasinda TSS yardimci lojistik görevlisi icin yapilan mulakatlara geri dönüş yapıldı mı?

Yardımcı lojistik pozisyonda çalışan tanıdıklarınız ya da başlayan var mı şu an aldıkları mevcut maaş nedir ve yaptıkları iş tam olarak nasıl gidiyor

19.12 de açılan ilana başvurdum. Süreciniz başladı diye mail geldi. 23.12 de 3 aşamadan oluşan testi yaptım. Mülakata çağıran yada arayan olmadı. Olumsuz mailide gelmedi. Bu ilana çağırılıp başlayan oldumu. Neye göre yapıyorlar anlamış değilim. 1 ay oldu başvuralı henüz ses seda yok.

19.12 de açılan ilana başvurdum. Süreciniz başladı diye mail geldi. 23.12 de 3 aşamadan oluşan testi yaptım. Mülakata çağıran yada arayan olmadı. Olumsuz mailide gelmedi. Bu ilana çağırılıp başlayan oldumu. Neye göre yapıyorlar anlamış değilim. 1 ay oldu başvuralı henüz ses seda yok.
Ahmett dönüş yapıldımı sana acaba daha sonrasında?

Yaa ciddi misin, doco ya başvuru yaptım varis ameliyatı yüzünden doktor onay vermedi, inşallah tss kabul eder

Ciddiyim, belki yeni olduysan ondan yana sorun etmiş olabilirler
Sende varis ameliyatı mı oldun yoksa başka bişey mi ?
Bu arada beni depo da çalışmak için aradılar uçakta paketli ürünler oluyormuş onları ayırmak yada paketlemek için yastık kulaklık gibi şeyler
Sen nere de çalışıyorsun? 12.05 de görüşmeye gittim haber bekliyorum şuan dönüş olmadı

Sende varis ameliyatı mı oldun yoksa başka bişey mi ?
Bu arada beni depo da çalışmak için aradılar uçakta paketli ürünler oluyormuş onları ayırmak yada paketlemek için yastık kulaklık gibi şeyler
Sen nere de çalışıyorsun? 12.05 de görüşmeye gittim haber bekliyorum şuan dönüş olmadı
Varis ameliyatı oldum. Mal kabulde çalışıyorum ben

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.