arkadaşlar tss de tekrar kargo alımı ne zaman olur ? en son 8 ay önce açılmış ilan.. bilgisi olan var mıdır ? @admin ?

lojistik için başvuru yaptım 20 soruluk değerlendirme sınavı olacakmış sınava telefonla giriş yapabilirmiyim sınav nasıl olur sınavdan sonraki süreç nedir

bende başvuru yaptım tekrar geçende başvurmuştum sivil hava ulaştırma işletmeciliğimi mezunuyum olumsuz döndüler tekrar

Şu an sitede yeni bir ilan var yardımcı lojistik için
ben anlamadım bu işi.. söylediğiniz ilana başvuru yaptım.. fakat dün olumsuz mail geldi.. yani şartları sağlıyorum.. üniversite mezunuyum.. gerekli ehliyetlere de sahibim.. havacılık mezunuyum zaten.. ama ulaştırma bölümünden değil.. ki ulaştırma lojistik bölümünden mezun olunması gerektiği de zorunlu yazmıyor ilan da tercihen yazıyor.. neden olumsuz oldu anlamadım.. @admin senin bilgin var mıdır ?

ben anlamadım bu işi.. söylediğiniz ilana başvuru yaptım.. fakat dün olumsuz mail geldi.. yani şartları sağlıyorum.. üniversite mezunuyum.. gerekli ehliyetlere de sahibim.. havacılık mezunuyum zaten.. ama ulaştırma bölümünden değil.. ki ulaştırma lojistik bölümünden mezun olunması gerektiği de zorunlu yazmıyor ilan da tercihen yazıyor.. neden olumsuz oldu anlamadım.. @admin senin bilgin var mıdır ?
Bazen o olumsuz mailler hatayla da olabiliyormuş tek çözümü beklemek arkadaşlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.