Merhaba başvurduktan sonra mülakata ne zaman çağrıldınız ve mülakattan sonra kaç gün sonra olumlu cevap aldınız

Bu ayın 6sında girdim mülakata hala haber bekliyorum ne zaman dönerler sence
Normalde süreleri 1 ayı buluyor diye duydum, benle aynı gün giren arkadaşa mesela benden 10 gün önce dönmüşlerdi. Ama ortalama 20-30 gün

Bugün olumsuz cevap geldi :D sivil hava ulaştırma bölümü mezunuyum ve lojistik antrepoda staj deneyimim olmasına rağmen olumsuz mesajı aldım
bende 2 defa başvuru yaptım şartları sağlamış olmama rağmen ve üniversite de havacılık mezunu olmama rağmen hep olumsuz dönüş aldım :D genelde lise mezunlarını aldılar hep işe.. benle mülakata gidenlerin çoğu lise mezunu olmasına rağmen işe girdi.. ben üniversite mezunu olmama rağmen 2 defa başvuru yapmama rağmen olumsuz dönüş aldım.. ama 3.defa da başvuru yapacağım ilan gelirse pes etmek yok..
işin özü üniversite okumanın gereksiz olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum..

bende 2 defa başvuru yaptım şartları sağlamış olmama rağmen ve üniversite de havacılık mezunu olmama rağmen hep olumsuz dönüş aldım :D genelde lise mezunlarını aldılar hep işe.. benle mülakata gidenlerin çoğu lise mezunu olmasına rağmen işe girdi.. ben üniversite mezunu olmama rağmen 2 defa başvuru yapmama rağmen olumsuz dönüş aldım.. ama 3.defa da başvuru yapacağım ilan gelirse pes etmek yok..
Haklısın aynı durum maalesef

• Like
Tepkiler: Saruman96
bende 23 Ağustos tarihinde işkurda mülakata girdim hala haber bekliyorum olumlu veya olumsuz diye hala haber alamayan arkadaş var mı aranızda .

Bizle birlikte işe başlayan ekibin içinde lisans ve önlisans mezunları da mevcut. Tamamen lise mezunlarını alıyorlar sadece bilgisi kulaktan dolma bunu gördüm. Direkt aklıma burası geldi yazmak istedim arkadaşlar

Bizle birlikte işe başlayan ekibin içinde lisans ve önlisans mezunları da mevcut. Tamamen lise mezunlarını alıyorlar sadece bilgisi kulaktan dolma bunu gördüm. Direkt aklıma burası geldi yazmak istedim arkadaşlar
peki en son ilan 5 ay önce açılmış... tekrar bir ilan ne zaman açılır sizce ? işte olduğunuz için bilginiz vardır diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.