23 ağustosta işkur aracılığıyla mülakata girdim. Bugün vatsaptan mesaj geldi agk dokümanını gönderin diye.. Bi de TSS sayfasında özgeçmişinizi düzenleyin sınav ataması mesajı gelecek diye yazmışlar.. Ne demektir bu?
Sgk dökümünü görüşmeye gitmeden istemişlerdi bizden de kontrol etmek içindir çalışma süresini diğeri de sınav ataması genel yetenek sınavı bize de gelmişti

Hayla bi dönüş olmadı bekliyoruz lojistik tecrübe var havacılık mezunuyum daha ne lazım. Hafta bitiyor dönüş olmadı.

Hayla bi dönüş olmadı bekliyoruz lojistik tecrübe var havacılık mezunuyum daha ne lazım. Hafta bitiyor dönüş olmadı.
bende havacılık mezunuyum.. benim de kargo için tecrübem mevcut bende bekliyorum bana da henüz bir dönüş olmadı hafta bitti sayılır artık... ilginç gerçekten.. insan kaynakları telefonlara ve maillere de bakmıyor bilgi almak için yazıyorum..

Valla süreçler çok tuhaf işliyor, bize beklemekten başka çare kalmıyor. Ya da başka işe bakıp burayı kovalamaya devam edicez
sgk geçmişinin olmamasını istiyorlar şimdi geçici bir işte çalışmak istesek sigorta girişi yapılıyor.. şirkette sigorta girişi yapılmasını kabul etmiyor.. bize de kesin bir bilgi vermeyerek 2 arada 1 derede bırakıyorlar..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.