Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Hizmetler ve Hijyen Görevlisi
Ben hijyen için başvuru yapmıştım sizin hangisiydi
Benim de yardımcı hizmetler ve hijyendi dönerler size de isterseniz mail atıp sorun donulmeden mail atanlar olmuş onlara sinav başarı sıralamasına göre dönüş yapılıyor yazmışlar burada birkaç kiside okumuştum

Benim de yardımcı hizmetler ve hijyendi dönerler size de isterseniz mail atıp sorun donulmeden mail atanlar olmuş onlara sinav başarı sıralamasına göre dönüş yapılıyor yazmışlar burada birkaç kiside okumuştum

İletiniz tss-adayiletisim@tyh.com adresine teslim edilirken geçici bir sorun oluştu. Gmail 46 saat boyunca iletiyi yeniden göndermeyi deneyecek. Teslim kalıcı olarak başarısız olursa bilgilendirileceksiniz.

Mail gönderimi de başarısız oldu benim

Mulakata girdiniz mi sadece online sınava mı girduniz yeni ilan var onada basvuru yapın bence
SAdece online sınav hiç bir dönüşş olmadı. online sınavım çok iyiydi. sinirlendim yeniye de girmedim açıkçası

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.