Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Hizmetler ve Hijyen Görevlisi
Beni aradılar açamadım mail attım tekrar aradılar sizde acamazsaniz mail atin
Merhaba,

Telefonum aynı zamanda iş telefonu o yüzden çok çağrı oluyor ve bakamadıklarımda var. Arayan numarayı payalaşabilir misiniz tamamını paylaşmak sorun olacaksa bir kısmını en azından kayıtlara bakayım.

Yok mulakatta 6 ile 8 hafta 2 hafta geç 2 hafta erken olabiliyor dediler umudunuzu kaybetmeyin olumsuz dönüş olmadikca grup grup da mülakata çağırıyor olabilirler
Beni aradılar açamadım mail attım tekrar aradılar sizde acamazsaniz mail atin
Merhaba,

Telefonum aynı zamanda iş telefonu o yüzden çok çağrı oluyor ve bakamadıklarımda var. Arayan numarayı payalaşabilir misiniz tamamını paylaşmak sorun olacaksa bir kısmını en azından kayıtlara bakayım.

Merhaba,

Merhaba
Ulasamazsaniz mail atın donus yapiyorlar

Yok aranmamışım o yüzden mail de atmadım. Acaba neye göre ne zaman arıyorlar. Online sınavımın çok iyi geçtiğine de eminim. Bilemedim.
Siz neye basvuru yapmıştınız yardimci hizmetler ve hijyen mi ben çok araştırma yaptım burada sinav başarı sırasına göre dönüş yapılıyor denmiş i k dan arayanlara

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.