Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Benim bana referans olan arkadaşıma mail atmışlar. Başvuru yaptığım mail adresini vermiştim. Arkdaşıma bu mail adresi yanlış demişler. Buradan başvurumun sistemlerine ulaşmadığı çıkarımında bulundum

Benim bana referans olan arkadaşıma mail atmışlar. Başvuru yaptığım mail adresini vermiştim. Arkdaşıma bu mail adresi yanlış demişler. Buradan başvurumun sistemlerine ulaşmadığı çıkarımında bulundum
aynisi benim de basima geldi. ayni sekilde yanlis mail demisler. nasil olabiliyor anlamis degilim

Bende aynı problemi yaşıyorum nasıl bir yol izleyeceğiz bilen biri var mı acaba ne yapmalıyız

• Like
Tepkiler: aynalan
demek ki kariyernetteki başvurumuz sunexpressin ats sistemine geçmemiş evet.bunun sebebi ne ama,
onların gözünde uygun bir aday olmadığımız için mi atmadılar sistemlerine yoksa arada kaynadık mı

• Like
Tepkiler: aynalan
demek ki kariyernetteki başvurumuz sunexpressin ats sistemine geçmemiş evet.bunun sebebi ne ama,
onların gözünde uygun bir aday olmadığımız için mi atmadılar sistemlerine yoksa arada kaynadık mı
Umuyorum uygun olmadığımız için değildir:( çok fazla başvuru var sistemsel bir hata olabileceğini düşünüyorum

Yani ben de bilemiyorum kaynadık gittik herhalde. Yani çalışan arkadaşımla benzer cv benzer yeterliliklerimiz var. Sanırım sistemsel bir durum. Sunexpress HR birimine mail gönderdim. Belki siz de gönderirseniz etkili olabilir. Dönüş olursa burayı güncellerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.