HR birimine mail attım siz de deneyebilirsinizBende aynı problemi yaşıyorum nasıl bir yol izleyeceğiz bilen biri var mı acaba ne yapmalıyız
HR birimine mail attım siz de deneyebilirsinizBende aynı problemi yaşıyorum nasıl bir yol izleyeceğiz bilen biri var mı acaba ne yapmalıyız
HR biriminin mail adresi ne biliyor musunuzHR birimine mail attım siz de deneyebilirsiniz
HR biriminin mail adresi ne biliyor musunuz
HR biriminin mail adresi ne
hrbpcr@sunexpress.com çok teşekkürler ben de mail attım şimdi umarım dönüş olur (
ne demisler?Maile cevap geldi benim,size de geldi mi
gercekten uzuldum yaRef olan kişiye hitaben yazılmış gibi ama içerikteki önemli nokta şu
HR sistemimize aktarılamamış adaylar için referans bildirimi “bulunamadı” olarak tarafınıza mail yoluyla iletilmiştir. Bu durum, adayın süreçten çıkarıldığı anlamına gelmez; yalnızca bu dönemki değerlendirme akışımızda ilgili adayın sisteme dahil edilmediğini gösterir.
Mevcut alım ilanımız kapanmıştır ve bu dönem için yeni sınav planlaması yapılmamaktadır.
Planlamalarımızda değişiklik olması halinde sizlerin önerdiği isimleri sürecimize severek dahil edeceğimizi iletmek isteriz.
Yani biz ümidi keselim bence
selam bana da farklı bir maille geri dönüş yapmışlar, sizinki daha açıklayıcı olmuş sanırım.Ref olan kişiye hitaben yazılmış gibi ama içerikteki önemli nokta şu
HR sistemimize aktarılamamış adaylar için referans bildirimi “bulunamadı” olarak tarafınıza mail yoluyla iletilmiştir. Bu durum, adayın süreçten çıkarıldığı anlamına gelmez; yalnızca bu dönemki değerlendirme akışımızda ilgili adayın sisteme dahil edilmediğini gösterir.
Mevcut alım ilanımız kapanmıştır ve bu dönem için yeni sınav planlaması yapılmamaktadır.
Planlamalarımızda değişiklik olması halinde sizlerin önerdiği isimleri sürecimize severek dahil edeceğimizi iletmek isteriz.
Yani biz ümidi keselim bence
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.