GÖZEN Vize Pasaport Memuru

• Konbuyu başlatan enesclk
  • Başlangıç tarihi
Eğitim 2 hafta sürüyor dtm’de 2 hafta eğitim bittikten sonra havaalanında yine eğitmenlerle 1 haftalık eğitim oluyo,çalışma sartları 15günlük vardiyalar portalda yayınlanıyo arkadaşlarınla değiştirebiliyosun,12-13 vardiya var servis bazı vardiyalarda evin önünden alıyolar evin önüne bırakıyo,eğitimde her eğitimden sonra sınav oluyo haftada 2-3 tane
Merhaba eğitim süreciyle alakalı süreci başarıyla geçmeniz gerekir denildi yani bu eğitim nasıl geçememe ihtimali çok mu yüksek ya da zor mu rica etsem bilgi alabilir miyim ?

Merhaba,

Bende mülakata gireceğim ama mülakat süreci nasıl ilerliyor biraz bilgi alabilir miyim ayrıca ingilizce düzeyi nedir?

Merhaba,

Bende mülakata gireceğim ama mülakat süreci nasıl ilerliyor biraz bilgi alabilir miyim ayrıca ingilizce düzeyi nedir?
merhsba istanbul icin mi basvurdunyz bilmiyorumda dtm de yüz yüze türkçe ve ing mülakata giriyorsunuz ingilizce havadan sudan muhabbetler

İleri düzey İngilizce mülakat olmuyor dimi speaking konusunda baya heyecan yapıyorum genel olarak

İleri düzey İngilizce mülakat olmuyor dimi speaking konusunda baya heyecan yapıyorum genel olarak
profiler olarak mı başvurdunuz interviewer olarak mı profiler olarak başvurduysanız b1 seviyesi yeterli inter de c1 isteniliyor bazen b2

Profiler olarak başvurdum, sanırım hemen dönüş sağlanmıyor

Konuyu okuyanlar;