GÖZEN Vize Pasaport Memuru

• Konbuyu başlatan enesclk
  • Başlangıç tarihi
E

enesclk

HavaPersonel.Com
Gözen security ‘ vize pasaport memuru ‘ çalışma şartları eğitim süreci halkında bilgisi olan var mı ?

E

endi

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Eğitim 2 hafta sürüyor dtm’de 2 hafta eğitim bittikten sonra havaalanında yine eğitmenlerle 1 haftalık eğitim oluyo,çalışma sartları 15günlük vardiyalar portalda yayınlanıyo arkadaşlarınla değiştirebiliyosun,12-13 vardiya var servis bazı vardiyalarda evin önünden alıyolar evin önüne bırakıyo,eğitimde her eğitimden sonra sınav oluyo haftada 2-3 tane

E

enesclk

HavaPersonel.Com
Havalimanının tam olarak hangi kısmında çalışılıyor peki çok üst düzey ingilizce şart mı ? Birde izinler nasıl oluyor ?

E

elo

HavaPersonel.Com
Havalimanının tam olarak hangi kısmında çalışılıyor peki çok üst düzey ingilizce şart mı ? Birde izinler nasıl oluyor ?
vize pasaport kontrolu genellikle kontuarda oluyor shiftlerı karışık diye biliyorum ve her yere servisleri olmayabiliyor ben bu yüzden alınmamıştım. havacılıkta bı gecmiş yaratmak istiyorsan neden olmasın

admin

admin

Admin
Moderatör
Hava tarafında uçuş kapılarında olur. Örnek veriyorum israil uçuşlarına gözen bakar. Havalimanında dış hat kısmında uçuş kapılarında cam bölmeler vardır buraların kapısında dururlar ve yolcuların vizelerini kontrol ettikten sonra uçuşu bekleme salonuna alırlar.

E

enesclk

HavaPersonel.Com
Hava tarafında uçuş kapılarında olur. Örnek veriyorum israil uçuşlarına gözen bakar. Havalimanında dış hat kısmında uçuş kapılarında cam bölmeler vardır buraların kapısında dururlar ve yolcuların vizelerini kontrol ettikten sonra uçuşu bekleme salonuna alırlar.
sürekli ayakta mı duruyorlar yoksa desk leri var mı ?

E

enesclk

HavaPersonel.Com
Gözen vize pasaport memurluğu’nda neden bukadar çok vardiya var ve izin kaç gün bilen var mı ?

E

enesclk

HavaPersonel.Com
Bazı günler 4-5 saat çalışılıyormuş heralde izin günü 1 ama bu kısa çalışma saatleride iyimiş

E

enesclk

HavaPersonel.Com
İzin açısından mı genel olarak mı ?

A

aysgul

HavaPersonel.Com
merhaba yarın için mülakat daveti aldım başka alan var mı acaba wp üzerdinden iletişim kurdular şirinevlerdeki istihdam ofisinde oluyormuş mülakatlar sanırım giden veya gidecek olan var mı doğru yere mi gidiyorum pek güvenemedim

admin

admin

Admin
Moderatör
merhaba yarın için mülakat daveti aldım başka alan var mı acaba wp üzerdinden iletişim kurdular şirinevlerdeki istihdam ofisinde oluyormuş mülakatlar sanırım giden veya gidecek olan var mı doğru yere mi gidiyorum pek güvenemedim
Doğru yer. Whatsapptan konum isteyebilirsiniz.

Konuyu okuyanlar;