Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitim 2 hafta sürüyor dtm’de 2 hafta eğitim bittikten sonra havaalanında yine eğitmenlerle 1 haftalık eğitim oluyo,çalışma sartları 15günlük vardiyalar portalda yayınlanıyo arkadaşlarınla değiştirebiliyosun,12-13 vardiya var servis bazı vardiyalarda evin önünden alıyolar evin önüne bırakıyo,eğitimde her eğitimden sonra sınav oluyo haftada 2-3 tane
vize pasaport kontrolu genellikle kontuarda oluyor shiftlerı karışık diye biliyorum ve her yere servisleri olmayabiliyor ben bu yüzden alınmamıştım. havacılıkta bı gecmiş yaratmak istiyorsan neden olmasın
Hava tarafında uçuş kapılarında olur. Örnek veriyorum israil uçuşlarına gözen bakar. Havalimanında dış hat kısmında uçuş kapılarında cam bölmeler vardır buraların kapısında dururlar ve yolcuların vizelerini kontrol ettikten sonra uçuşu bekleme salonuna alırlar.
Hava tarafında uçuş kapılarında olur. Örnek veriyorum israil uçuşlarına gözen bakar. Havalimanında dış hat kısmında uçuş kapılarında cam bölmeler vardır buraların kapısında dururlar ve yolcuların vizelerini kontrol ettikten sonra uçuşu bekleme salonuna alırlar.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.