E
enesclk
HavaPersonel.Com
Gözen security ‘ vize pasaport memuru ‘ çalışma şartları eğitim süreci halkında bilgisi olan var mı ?
vize pasaport kontrolu genellikle kontuarda oluyor shiftlerı karışık diye biliyorum ve her yere servisleri olmayabiliyor ben bu yüzden alınmamıştım. havacılıkta bı gecmiş yaratmak istiyorsan neden olmasınHavalimanının tam olarak hangi kısmında çalışılıyor peki çok üst düzey ingilizce şart mı ? Birde izinler nasıl oluyor ?
Hava tarafında uçuş kapılarında olur. Örnek veriyorum israil uçuşlarına gözen bakar. Havalimanında dış hat kısmında uçuş kapılarında cam bölmeler vardır buraların kapısında dururlar ve yolcuların vizelerini kontrol ettikten sonra uçuşu bekleme salonuna alırlar.Havalimanının tam olarak hangi kısmında çalışılıyor peki çok üst düzey ingilizce şart mı ? Birde izinler nasıl oluyor ?
sürekli ayakta mı duruyorlar yoksa desk leri var mı ?Hava tarafında uçuş kapılarında olur. Örnek veriyorum israil uçuşlarına gözen bakar. Havalimanında dış hat kısmında uçuş kapılarında cam bölmeler vardır buraların kapısında dururlar ve yolcuların vizelerini kontrol ettikten sonra uçuşu bekleme salonuna alırlar.
Boarding esnasında ayakta dururlar cihazlar ile işte vize kontrol ederler.sürekli ayakta mı duruyorlar yoksa desk leri var mı ?
Peki vize pasaport memurlarında kadro var mı belli bir aydan sonra bilginiz var mı?Boarding esnasında ayakta dururlar cihazlar ile işte vize kontrol ederler.
Gözen firmasında kadronun sorun olacağını zannetmiyorumPeki vize pasaport memurlarında kadro var mı belli bir aydan sonra bilginiz var mı?
Bildiğim kadarıyla izin 1 gün. Vardiya sorunu gözenin kronik sorunu maalesef.Gözen vize pasaport memurluğu’nda neden bukadar çok vardiya var ve izin kaç gün bilen var mı ?
Gözen ne kadar tatmin eder bilemiyorum.Bazı günler 4-5 saat çalışılıyormuş heralde izin günü 1 ama bu kısa çalışma saatleride iyimiş
Genel olarak personel sirkülasyonu çok yüksek bir firmaİzin açısından mı genel olarak mı ?
Yüzün herhangi bir bölgesindeki yara izi varsa veya vücutta dövme olursa sorun yaratırlar mı bilginiz var mı teşekkür ederim.Genel olarak personel sirkülasyonu çok yüksek bir firma
Bilgim yok maalesefYüzün herhangi bir bölgesindeki yara izi varsa veya vücutta dövme olursa sorun yaratırlar mı bilginiz var mı teşekkür ederim.
Doğru yer. Whatsapptan konum isteyebilirsiniz.merhaba yarın için mülakat daveti aldım başka alan var mı acaba wp üzerdinden iletişim kurdular şirinevlerdeki istihdam ofisinde oluyormuş mülakatlar sanırım giden veya gidecek olan var mı doğru yere mi gidiyorum pek güvenemedim
teşekkürler bi an güvenemedim çabuk geri dönüş yaptılar çünkü sormak istedimDoğru yer. Whatsapptan konum isteyebilirsiniz.