Pozisyon veya İlan Adı
yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Belki bu ay içerisinde dönüş alırız diye umuyorum, en azından 20'si veya sonrası gibi
Umarım öyle olur, zaten sınıflar 20-25 kişilik. Siz 4 aydan beri bekliyorsunuz ben 2 aydan beri, bizim gibi bekleyen 5-10 kişi daha vardır bence , umarım bu ay sonu veya mayıs başı açılır.

Umarım öyle olur, zaten sınıflar 20-25 kişilik. Siz 4 aydan beri bekliyorsunuz ben 2 aydan beri, bizim gibi bekleyen 5-10 kişi daha vardır bence , umarım bu ay sonu veya mayıs başı açılır.
Döneceklerdir, sonuçta interviewer, profiler'den daha üst diyebiliriz, en kötü ihtimalle bizi profiler olarak davet ederlerdi interviewer yerine. Mayıs'a yakın davet ederler diye umuyorum... Bakalım süreç nasıl devam edecek.

Döneceklerdir, sonuçta interviewer, profiler'den daha üst diyebiliriz, en kötü ihtimalle bizi profiler olarak davet ederlerdi interviewer yerine. Mayıs'a yakın davet ederler diye umuyorum... Bakalım süreç nasıl devam edecek.
Evet doğru söylüyorsunuz en kötü profiler olarak başlardık. Bence profiler eğitimini haftaya bitirip bizim için mayıs başına sınıf oluşturabilirler.

@aleyna11 merhaba, iyi günler.
İnterviewer eğitimi ile ilgili bir bilgi aldınız mı acaba ? Teşekkürler.👋🏼🙏🏼

Merhaba interviewer eğitimlerinden haberim yok maalesef profiler eğitim de bitmek üzere çarşamba günü havalimanında olacağız
Adınıza çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun.
Eğer cuma gününe kadar bir bilgi alırsanız interviewer ile ilgili buraya yazarsanız çok mutlu olurum 🙏🏼🤗
Tekrardan teşekkürler.

Arkadaşlar yazılan yazılara neden karşılık vermiyorsunuz ? burası bir forum ve hepimiz elimizden geldiği kadar birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Mesela ben bu gün bir soru sordum ve karşılık alamadım tamam hiç önemli değil ama ,geçen bir arkadaş firma hakkında bilgi verir misiniz demişti ona elimden geldiğince yardımcı oldum mülakatı geçtiniz mi diyince yine cevap alamadım. Açıkçası kimse cevap vermek zorunda değil ama birbirimize yardımcı olursak güzel olur sevgiler saygılar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.