Pozisyon veya İlan Adı
yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba siz profiler olarak mı başlayacaksiniz interviewer olarak mı? Ve egitiminiz ne zaman başlıyor
Merhaba, interviewer olarak başlayacağım, ama eğitim için sınıf açılması bekliyorum.
Bence bu ay açılması lazım artık.

Bu arada siz aktif çalışansınız değil mi ?
Senelik izin kaç gün mesela 1 senede aralıksız kaç gün kullanabiliriz bide süpervisor için terfi Tgs gibi zor mu acaba

Ben 1.5 ay önce girdim mülakata olumlu sonuçlandı, eğitim için haber bekliyorum.
Sizin mülakatın üstünden yaklaşık 3 ay geçmiş, aradınız mı hiç ?
Aynı şekil aramadım ancak eğitim sınıfı açıldığında aranacağım söylendi, her ay bir kere yazıyorum kendilerine, eğitim sınıfı açıldığı zaman arayacaklarını söylemişlerdi sanırım sizlere de aynı şekilde söylemişlerdir.

Aynı şekil aramadım ancak eğitim sınıfı açıldığında aranacağım söylendi, her ay bir kere yazıyorum kendilerine, eğitim sınıfı açıldığı zaman arayacaklarını söylemişlerdi sanırım sizlere de aynı şekilde söylemişlerdir.
Evet bende aynı şekil bekliyorum bakalım ne zaman açılacak, ama tahminimce 6 nisan da başlayan profiler eğitiminden sonra çağrılırız veya 13 Nisan pazartesi.
Umarım en kısa süre de ararlar, büyük ihtimalle aynı sınıfta oluruz zaten.

• Like
Tepkiler: mercedesmonamour
Evet bende aynı şekil bekliyorum bakalım ne zaman açılacak, ama tahminimce 6 nisanda başlayan profiler eğitiminden sonra çağrılırız veya 13 Nisan pazartesi.
Umarım en kısa süre de ararlar, büyük ihtimalle aynı sınıfta oluruz zaten.
Ben de öyle umuyorum, en azından çağrıldığınız zaman siz de buraya dönüp yazabilir misiniz? Hiç yoktan bilgimiz olmuş olur. Ve evet büyük ihtimalle aynı sınıfta olacağız, zaten pozisyon senede bir kere olacak şekilde açılıyor gibi ve alımlar 1 ay ileri kaymalı gibi olmuş sanırım bu sene.

Ben de öyle umuyorum, en azından çağrıldığınız zaman siz de buraya dönüp yazabilir misiniz? Hiç yoktan bilgimiz olmuş olur. Ve evet büyük ihtimalle aynı sınıfta olacağız, zaten pozisyon senede bir kere olacak şekilde açılıyor gibi ve alımlar 1 ay ileri kaymalı gibi olmuş sanırım bu sene.
Yazarım haber ederim sorun yok, ve evet bu tek dışarıdan alım olucak galiba bu sene.
Bildiğim kadarıyla içeride ki profiler arkadaşları interviewer pozisyonuna terfi ettiriyorlar aralık gibi, eski forumlara bakıyorum çoğu kişi nisan ortası gibi başlamış, biz geç kaldık, heralde nisan sonu veya mayıs başı gibi başlarız çünkü sezon geldi.
Savaşla ilgili de geç kalmış olabilir ama azalan 2-3 uçağın etkileyeceğini çok düşünmüyorum, zaten yakında kontrollü İran ve İsrail uçuşları başlar tekrardan.

• Like
Tepkiler: mercedesmonamour
Yazarım haber ederim sorun yok, ve evet bu tek dışarıdan alım olucak galiba bu sene.
Bildiğim kadarıyla içeride ki profiler arkadaşları interviewer pozisyonuna terfi ettiriyorlar aralık gibi, eski forumlara bakıyorum çoğu kişi nisan ortası gibi başlamış, biz geç kaldık, heralde nisan sonu veya mayıs başı gibi başlarız çünkü sezon geldi.
Savaşla ilgili de geç kalmış olabilir ama azalan 2-3 uçağın etkileyeceğini çok düşünmüyorum, zaten yakında kontrollü İran ve İsrail uçuşları başlar tekrardan.
Bahsettiğiniz gibi bir durum yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.