Pozisyon veya İlan Adı
yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ne sormuşlar tam olarak arkadaşınız söyledi mi bu arada çok teşekkür ederim cevapladığınız icin
Rica ederim, ne demek.
Arkadaşımın arkadaşı daha doğrusu o yüzden fazla samimi olmadığım için çok bişey öğrenemedim. Ama nasıl desem çok rahat bi şekilde geçebilirsiniz diye düşünüyorum, İngilizce kendinizi açıklayabiliyorsanız tabii ki, en fazla soracağı şudur; neden Antalya havalimanı, zor bir yolcu gelse Naparsın, kendinden bahseder misin, neden gözen gibi sorular kısa ve net cevaplar da verseniz aksanınız ve konuşmanız güzelse sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama mülakatı geçmekle bitmiyor iş, eğitim de en son bi sınav yapıyorlar 20 kişilik sınıf diyelim ki heralde her sınıftan sınavı geçemeyen adaylar oluyor ve kalıyorlar yani işe giremiyorlar.

Merhaba merak ettiklerinizi sorabilirsiniz herkese başarılar diliyorum

Hocam selam, bu interviewer eğitimine biraz açıklık getirebilir misiniz herkes kalıyormuş falan konular ne biraz bahseder misiniz rica etsem teşekkürler 🙏🏼
Hocam bu konuda çok bilgi verebileceğimi sanmıyorum hem etik hem yasal olmaz interviewer eğitimi 2 hafta sürüyor 2 hafta evden çıkmayıp derse çalışmanız lazım yoksa kalırsınız dişinizi sıkmanız lazım

Hocam bu konuda çok bilgi verebileceğimi sanmıyorum hem etik hem yasal olmaz interviewer eğitimi 2 hafta sürüyor 2 hafta evden çıkmayıp derse çalışmanız lazım yoksa kalırsınız dişinizi sıkmanız lazım
Anladım hocam ciddi derece de zor o zaman peki full İngilizce mi çalışılıyor eğitim için yoksa Türkçe İngilizce karışık mı

Kurulda ne sordular acaba
Selamlar, sorular değişken olacaktır, kesin bu çıkacak veya bu tarz gelecek diye söylemem mümkün değil. Bu tamamen sizin özgeçmişiniz ve mülakatta yapılan konuşmalarınıza göre şekillenecektir diye düşünüyorum. Eğer İngilizce konuşabiliyorsanız muhtemelen problem yaşamayacaksınızdır. Genel olarak yöneltilen sorulara ve özgeçmişinizde çarpıcı olan noktalara göre gelebilecek sorulara yoğunlaşınız veya kişisel hayatınızda rahat biriyseniz akışına da bırakabilirsiniz, işe yarayacaktır. Başarılar dilerim.

Selamlar, Interviewer alımları ne sıklıklar ile açılıyor, bilgilendirme şansınız var mı? En azından gözlemlediğiniz verileri de aktarabilirseniz çok iyi olur. Terfiler de etki ediyor sanırım. Yanıt için şimdiden teşekkürler.
Sezonla birlikte alım açarlar diye düşünüyorum 1 aya

• Like
Tepkiler: mercedesmonamour

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.