Pozisyon veya İlan Adı
yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Teşekkürler bilgi için vize pasaport memuru için başvurdum eğer olumlu olursa bilgi verirler sanırım hangisi için olduğuna tabi yazarım
Eğer yarın interviewer olarak işe alınırsanız eğitim sınıfının ne zaman açılacağını öğrenir misiniz ?

• Like
Tepkiler: rosie
Interviewer olarak alınmadım ama b2 İngilizce istiyormuş onun için benim b1 falandı interviewer için bekleyebilir alınan arkadaşlar dedi
Tebrikler Aleyna Hanım, başarılarınız daim olsun. Interviewer olarak beklemede olacağımızı bizlere iletmişlerdi sanırım biraz daha sürecek, yine de bir haber veya gelişme olursa bizler ile de paylaşabilirseniz çok mutlu oluruz.

Tebrikler Aleyna Hanım, başarılarınız daim olsun. Interviewer olarak beklemede olacağımızı bizlere iletmişlerdi sanırım biraz daha sürecek, yine de bir haber veya gelişme olursa bizler ile de paylaşabilirseniz çok mutlu oluruz.
Teşekkür ederim sizin de başarılarınız daim olsun ☺evet çok kişi interview olarak alınmadığı için sınıfı toplaması zor olabiliyor sanırım

• Like
Tepkiler: mercedesmonamour
Teşekkür ederim sizin de başarılarınız daim olsun ☺evet çok kişi interview olarak alınmadığı için sınıfı toplaması zor olabiliyor sanırım
Sınıfların kaç kişilik olduğu hakkında bilgi verdiler mi acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.